Bele knjige o regulativama i usaglašenosti

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Dva objavljeni bele knjige o o tome kako da koristite Microsoft Office Excel 2007Excel Servicesi Windows SharePoint Services 3.0 u vezi sa u detalje i usaglašenost rešenja. Obe bele knjige o takođe pružaju opšte informacije na aktuelnom regulatornim i zahtevima za usklađenost u današnjeg poslovnim okruženjima.

Prvi beloj knjizi „Unakrsne tabele usaglašenost u 2007 sistema Microsoft Office”, je usredsređena na korišćenje Office Excel 2007 i Excel Services u okvir usaglašenost unakrsne tabele.

Drugi beloj knjizi „Usaglašenost funkcije u 2007 sistema Microsoft Office”, je usredsređena na mnoge opcije SharePoint tehnologije koje možete da koristite za podršku u vezi sa i usaglašenost rešenja.

Da biste preuzeli bele knjige, kliknite na sledeće veze:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×