Azure integracija sa sistemom Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office 365 koristi Azure Active Directory (Azure AD) za Upravljanje identitetima korisnika u pozadini. Office 365 pretplata uključuje besplatna pretplata za Azure AD tako da možete da integrišete Office 365 sa Azure AD ako želite da sinhronizujete lozinke ili postavite jedinstveno prijavljivanje sa lokalnom okruženju. Takođe možete kupiti napredne funkcije da biste bolje upravljanje nalozima.

Azure nudi i druge funkcionalnosti, kao što su upravljanje integrisane aplikacije koje možete da koristite da biste proširili i prilagođavanje Office 365 pretplate.

Možete da koristite i Azure AD savetnici: Azure AD povezivanje savetnika, savetnik za primenu AD FS, Azure RMS Deploymnet čarobnjaki Vodič za podešavanje Azure AD Premium.

Upravljanje Office 365 identiteta i Azure AD izdanja

Ako imate pretplatu na Office 365, imate besplatnu pretplatu na Azure AD. Azure AD možete da koristite za kreiranje i Upravljanje korisnički i grupni nalozi. Da biste aktivirali ovu pretplatu, morate da dovršite jednokratnu registraciju. Nakon toga, možete da pristupite Azure AD iz Office 365 portal za administraciju. Uputstva potražite u članku registrujete slobodan Azure AD pretplatu.

Savet: Sledite uputstva iznad Registruj besplatno Azure AD pretplatu koju dobijate uz pretplatu na Office 365. Ne idite direktno na Azure.Microsoft.com da se upišete ili koje ćete završavaju probnu ili plaćenu pretplatu na Microsoft Azure koje se razlikuju od vaše besplatno za Office 365.

Pomoću besplatnog pretplatu možete da sinhronizujete sa lokalnog direktorijuma, Podešavanje jedinstvenog prijavljivanja i sinhronizujete sa mnogo softver kao usluge aplikacije, kao što su Salesforce, DropBox i mnogim drugim.

Ako želite da poboljšana funkcionalnost AD DS dvosmerni sinhronizacije i druge mogućnosti upravljanja, možete da nadogradite besplatne pretplate plaćene premium pretplate. Za detalje pogledajte članak Azure Active Directory izdanja.

Više informacija o Office 365 i Azure AD potražite u članku Office 365 identiteta i Azure Active Directory.

Proširivanje mogućnosti programa Office 365 zakupac

Funkcija

Opis

Integrisane aplikacije

Možete da dodelite pojedinačne aplikacije pristup Office 365 podataka, kao što su pošta kalendare, kontakte, korisnici, grupe, datoteke i fascikle. Možete da dozvolite ove aplikacije na nivou Globalni administrator i da ih učinite dostupnim celu preduzeća za registrovanje aplikacije u Azure AD. Za detalje pogledajte integrisane aplikacije i Azure AD za Office 365 administratore.

Takođe pogledajte Azure AD aplikacije galerija i jednim-prijavljivanja.

PowerApps

Power aplikacije su fokusirani aplikacije za mobilne uređaje koji se možete povezati sa postojećim podacima izvora kao što je SharePoint liste i druge podatke aplikacije. Pogledajte članak Kreiranje PowerApp listu u sistemu SharePoint Online i PowerApps stranicu za detalje.

Drugi resursi za Microsoft Cloud i Office 365, potražite ove resurse:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×