Automatsko reprodukovanje video zapisa u projekciji slajdova

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada ste držite prezentaciju, možda ćete želeti video zapis reprodukuje automatski čim je na slajdu će se pojaviti na ekranu.

Automatsko reprodukovanje video zapisa tokom prikazivanja slajda u projekciji slajdova

  1. U normalnom prikazu, kliknite na video zapis na slajdu.

  2. U okviruAlatke za video zapise izaberite karticu Reprodukcija.

  3. Pored dugmeta Start, kliknite na strelicu nadole i izaberite stavku automatski.

  4. Kada izlažete prezentaciju u prikazu projekcije slajdova ili u prikazu za izlagača, reprodukcija video zapisa će se automatski pokrenuti kada se slajd otvori.

Ukoliko slajdu nema video zapisa u njoj, možete ga dodati. Idite na Dodavanje i reprodukcija video zapisa u prezentaciji za više informacija.

Važno: Određeni stariji formati video datoteka ne komprimuju i ne izvoze ispravno u programskom paketu Office na računaru sa Windows RT operativnim sistemom već umesto toga koriste savremene formate medija, npr. H.264 i Advanced Audio Coding (AAC), koje podržava PowerPoint 2013 RT. Želite li da saznate koju verziju sistema Office koristite?

Druga mogućnost: reprodukovanje redom kliknite na dugme

Počevši od PowerPoint 2016, jedan više video reprodukcija opcija je dostupna: reprodukovanje redom kliknite na dugme. Uz to skup opcija kada kliknete bilo gde na slajdu da biste prešli na sledeći korak (ili kada pritisnete razmaknicu, strelicom nadesno ili drugi ključ koji napreduje na sledeći korak), video uloge.

Ovo je poboljšanje iznad PowerPoint 2013 i prethodnih verzija gde, sa opcijom Na kliknite na dugme doslovno morate da kliknite na video zapis da biste reprodukovali jer druge radnje (na primer, pritisnite taster razmaknicu ili taster sa strelicom nadesno) ne uzrokuju video da biste Reprodukuj.

Za više detalja o reprodukcije redom kliknite na dugmepogledajte reprodukcije video zapisa automatski ili kada se klikne na njega .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×