Automatsko čuvanje snimaka ekrana u usluzi OneDrive

Automatsko čuvanje snimaka ekrana u usluzi OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate OneDrive na Računaru, a koje uhvatite snimak, može biti pitanje želite li da automatski čuva vaše snimke ekrana da biste OneDrive. Evo odgovora na neka uobičajena pitanja o ovome:

Šta će se dogoditi kada sačuvam snimke ekrana?

Oni će i dalje biti sačuvana u ostavi kao ranije, pa možete odmah da nalepite ih. Će se sačuvati takođe „OneDrive/slike/snimke ekrana” fasciklu na Računaru i automatski otpremiti skladište na mreži. Možete doći do fascikle u istraživaču datoteka tako što ćete otvoriti OneDrive u fasciklu u levom oknu.

Koliko košta skladištenje datoteka u usluzi OneDrive?

Preuzimanje besplatnog prostora za skladištenje sa OneDrive i da kupite više prostora za skladištenje ako vam je potrebna. Većina osoba su iznenadilo tako što ćete koliko može da stane u svoje besplatne OneDrive skladišta. Ako koristite ograničenu Internet vezu, kamatne stope podataka će se primeniti. Pogledajte sledeći odeljak za više informacija o smanjivanja troškova za povezivanje.

Da li će se moji snimci ekrana otpremiti odmah?

Da, ako ste povezani sa internetom. Ako želite da hvatate snimke ekrana koje ne želite odmah da otpremite, možete privremeno isključiti mrežnu vezu pre hvatanja snimaka ekrana i dok ne unesete promene u njih.

Kada dodam snimke ekrana u OneDrive, kako da dođem do njih?

Možete doći do njih tako što ćete otići na veb lokaciju OneDrive sa bilo kog uređaja sa veb pregledačem koji je povezan sa internetom. Možete da dođete do njih i pomoću aplikacije OneDrive na uređaju sa internet vezom. Preuzmite OneDrive aplikacije.

Postoje li neki snimci ekrana nije moguće sačuvati na OneDrive?

Snimci ekrana ne može biti veći od 10 GB po veličini. Takođe je zabranjeno neke vrste sadržaja. Za više informacija, proverite pravila. Za poslovnu snimke ekrana, preporučujemo da koristite OneDrive for Business.

Ako više ne želite da automatski čuvam snimke ekrana u OneDrive, kako mogu da isključim tu postavku?

Da biste promenili tu postavku, sledite ove korake:

  1. Izaberite ikonu OneDrive oblaka na sistemskoj traci poslova trake zadataka Windows .

    onedrive lično

  2. U centru aktivnosti izaberite stavke Više > Postavke.

    Snimak ekrana pristupa postavkama za OneDrive

    (Možda ćete morati da kliknite na strelicu Prikaži skrivene ikone pored na sistemskoj traci poslova da biste videli OneDrive ikonu.)

  3. Izaberite karticu Automatsko čuvanje , a zatim opozovite izbor u polju Automatski sačuvaj snimke ekrana koje uhvatim da OneDrive .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili One Drive for Business podršci sa PC ili Mac računara, otvorite centar aktivnosti, izaberite stavku Više > Pošalji povratne informacije > Ne sviđa mi se nešto.

One Drive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×