Automatsko čuvanje snimaka ekrana u usluzi OneDrive

Automatsko čuvanje snimaka ekrana u usluzi OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate OneDrive na Računaru, a koje uhvatite snimak, može biti pitanje želite li da automatski čuva vaše snimke ekrana da biste OneDrive. Evo odgovora na neka uobičajena pitanja o ovome:

Šta će se dogoditi kada sačuvam snimke ekrana?

Oni će i dalje biti sačuvana u ostavi kao ranije, pa možete odmah da nalepite ih. Će se sačuvati takođe „OneDrive/slike/snimke ekrana” fasciklu na Računaru i automatski otpremiti skladište na mreži. Možete doći do fascikle u istraživaču datoteka tako što ćete otvoriti OneDrive u fasciklu u levom oknu.

Koliko košta skladištenje datoteka u OneDrive?

Preuzimanje besplatnog prostora za skladištenje sa OneDrive i da kupite više prostora za skladištenje ako vam je potrebna. Većina osoba su iznenadilo tako što ćete koliko može da stane u svoje besplatne OneDrive skladišta. Ako koristite ograničenu Internet vezu, kamatne stope podataka će se primeniti. Pogledajte sledeći odeljak za više informacija o smanjivanja troškova za povezivanje.

Da li će se moji snimci ekrana otpremiti odmah?

Da, ako ste povezani sa internetom. Ako želite da hvatate snimke ekrana koje ne želite odmah da otpremite, možete privremeno isključiti mrežnu vezu pre hvatanja snimaka ekrana i dok ne unesete promene u njih.

Kada dodam snimke ekrana u OneDrive, kako da dođem do njih?

Možete doći do njih tako što ćete otići na Veb lokaciji OneDrive sa bilo kog uređaja u web pregledaču koji je povezan sa Internetom. Možete doći do njih pomoću OneDrive aplikacija na uređaju sa Internet vezom. Nabavite aplikacije OneDrive.

Postoje li neki snimci ekrana nije moguće sačuvati na OneDrive?

Snimci ekrana ne može biti veći od 10 GB po veličini. Takođe je zabranjeno neke vrste sadržaja. Za više informacija, proverite pravila. Za poslovnu snimke ekrana, preporučujemo da koristite OneDrive for Business.

Ako više ne želite da automatski čuvam snimke ekrana u OneDrive, kako mogu da isključim tu postavku?

Da biste promenili tu postavku, sledite ove korake:

  1. Izaberite ikonu OneDrive oblaka na sistemskoj traci poslova trake zadataka Windows .

    onedrive lično

  2. U centru aktivnosti izaberite stavke Više > Postavke.

    Snimak ekrana pristupa postavkama za OneDrive

    (Možda ćete morati da kliknite na strelicu Prikaži skrivene ikone pored na sistemskoj traci poslova da biste videli OneDrive ikonu.)

  3. Izaberite karticu Automatsko čuvanje , a zatim opozovite izbor u polju Automatski sačuvaj snimke ekrana koje uhvatim da OneDrive .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Posetite OneDrive centar pomoći.

Potražite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×