Automatsko čuvanje poslatih stavki u lnk u poštanskom sandučetu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poštanskih sandučića u Office 365 možete da podesite tako da neko (na primer, sa pomoćnikom) možete da pristupite poštanskog sandučeta druge osobe (kao što su Menadžer) i da ih pošalju poštu. Ove osobe često nazivaju delegata i lnk, tim redom. Zovemo ih „pomoćnik za” i „Menadžer” za jednostavnost je dobro. Kada asistenta je odobren pristup u poštanskom sandučetu menadžera, to se zove Delegirani pristup.

Uspostavljanje često Delegirani pristup i pošaljite dozvole da biste dozvolili pomoćnika za upravljanje u Menadžer kalendar gde su im potrebne za slanje poruka i odgovaranje na pozive za sastanak. Podrazumevano, kada je pomoćnika šalje poštu kao ili na ime programa, menadžera, poslate poruke se skladišti u fascikli poslate stavke za pomoćnika. Možete da koristite ovaj članak da biste promenili ovo ponašanje tako da se poslate poruke je uskladištena u pomoćnika i menadžera fascikli poslate stavke.

Pogledajmo kratak primer kako bi ovo funkcionišu u prirodi:

 • Meri je potpredsednik globalni prodaje. Ona je veoma zauzet raspored i Rob, njen pomoćnikom pomoći pri upravljanju njen kalendar.

 • Da biste pomogli Meri, Rob je bio gotovo Delegirani pristup poštanskom sandučetu Meri i slanje poruka u njeno ime. Omogućava da vidi šta se nalazi na njen kalendar; planiranje i prihvati odbijanje zahteva za sastanak; poruka i odgovaranje na poruke.

 • Poruke koje Rob šalje u ime Meri se čuvaju u fascikli njegov poslate stavke. Meri želi kopiju tako Rob ručno kopira poruke je poslao na njeno ime iz fascikli njegov poslate stavke njen fasciklu poslate stavke.

 • Rob pita da li postoji bolji način rukovanja poslate stavke tako da pita njegove tehničke IT. On saznaje Meri poštansko sanduče možete podesiti za skladištenje poruka automatski poslao na njeno ime u njegov poslate stavke i njen poslate stavke. Ovo je tačno želi da pita tehničke pomoći da ga podesite.

Slanje u vidu... Pošalji u ime... šta da uradim one znače i koje bi trebalo da odaberem?

Kada postavite nekoga kao delegat na u poštanskom sandučetu menadžera, možete da odaberete da li suPošalji kao” Menadžer ilišalji u ime” ih. Razlika je fino, ali može da bude važan u nekim organizacijama:

 • Slanje u vidu    Kada neko ima dozvole „Pošalji kao” u poštanskom sandučetu, poruke koje su poslali iz tog poštanskog sandučeta će se prikazati samo ime vlasnika poštanskog sandučeta u od: polja poruke. U gorenavedenom primeru, ako Rob ima dozvole „Pošalji kao” Meri poštanskom sandučetu, poruke šalje iz je poštansko sanduče će prikazati iz: Meri primaocima.

 • Pošalji u ime    Kada neko ima dozvole „Šalji u ime” u poštanskom sandučetu, poruke koje su poslali iz poštanskog sandučeta vlasnika će prikazati da je poruka poslata neka osoba u ime vlasnika poštanskog sandučeta. U gorenavedenom primeru, ako Rob ima dozvole „Šalji u ime” Meri poštanskom sandučetu, poruke šalje iz je poštansko sanduče će prikazati iz: Rob u ime Meri primaocima.

Pošalji dozvole koje je neko poštanskom sandučetu drugog korisnika važni pri pažnje o tome kako poslate stavke treba rešiti. To je zato što, možete odlučiti za svaki nivo dozvola, da li poruke treba skladištiti u pomoćnik na fasciklu poslate stavke ili pomoćnika i menadžera fascikli poslate stavke. Office 365 podrazumevane vrednosti za skladištenje poslate stavke za poruke koje su poslate sa „Pošalji kao” i „Šalji u ime” dozvole u pomoćnik na poslate stavke samo. Možete da promenite te podrazumevano ponašanje koristeći dolenavedene korake.

Savet: Menadžeri možda više asistenta sa različite nivoe dozvola. U gorenavedenom primeru, dok Rob možda ćete moći da šaljete poruke u ime Meri, ima drugu pomoćnika koji možete poslati kao Meri. Ako je ovo slučaj, Meri, sve je sektoru mogu da uradim korake za „Pošalji kao” i „Šalji u ime” dozvole.

Kada se ove korake, sve poruke koje se šalju kao    Menadžer čije poštansko sanduče koje ste konfigurisanje će biti sačuvana u fascikli poslate stavke menadžera. Da biste podesili ovo, samo pratite dolenavedene korake. Moraćete da koristite Windows PowerShell da dovršite korake; Ako niste ranije koristili, idite na Korišćenje alatke PowerShell sa Exchange Online za uputstva o tome kako da se povežete. Postoji i odličan video zapisa.

 1. Otvorite Windows PowerShell i koristite uputstva na Korišćenje alatke PowerShell sa Exchange Online, da se poveže sa Exchange Online PowerShell.

 2. Preuzimanje e-adresa menadžer.

 3. Pokrenite sledeću komandu u prozoru PowerShell.

  Set-Mailbox <manager's email address> –MessageCopyForSentAsEnabled $true

  Na primer, ako je mary@contoso.com Meri e-adresa, njen IT sektor bi da pokrenete komandu Set-Mailbox mary@contoso.com –MessageCopyForSentAsEnabled $true.

To je to! Menadžer sada će automatski da dobiju kopiju sve poruke koje se šalju po asistenta u njihove fasciklu poslate stavke.

Savet: Ovo možete isključiti tako što ćete kroz korake iznad i zamena $true$false u Set-Mailbox komandu. Na primer, da biste ga isključili Meri, oni bi pokrenite komandu Set-Mailbox mary@contoso.com –MessageCopyForSentAsEnabled $false.

Kada radite ove korake, sve poruke koje se šalju za    Menadžer za čije poštansko sanduče koje ste konfigurisanja, biće sačuvana u fascikli poslate stavke menadžera. Da biste podesili ovo, samo pratite dolenavedene korake. Moraćete da koristite Windows PowerShell da dovršite korake; Ako niste ranije koristili, idite na Korišćenje alatke PowerShell sa Exchange Online za uputstva o tome kako da se povežete. Postoji i odličan video zapisa.

 1. Otvorite Windows PowerShell i koristite uputstva na Korišćenje alatke PowerShell sa Exchange Online, da se poveže sa Exchange Online PowerShell.

 2. Preuzimanje e-adresa menadžer.

 3. Pokrenite sledeću komandu u prozoru PowerShell.

  Set-Mailbox <manager's email address> –MessageCopyForSendOnBehalfEnabled $true

  Na primer, ako je mary@contoso.com Meri e-adresa, njen IT sektor bi da pokrenete komandu Set-Mailbox mary@contoso.com –MessageCopyForSendOnBehalfEnabled $true.

To je to! Menadžer sada će automatski da dobiju kopiju sve poruke koje se šalju po asistenta u njihove fasciklu poslate stavke.

Savet: Ovo možete isključiti tako što ćete kroz korake iznad i zamena $true$false u Set-Mailbox komandu. Na primer, da biste ga isključili Meri, oni bi pokrenite komandu Set-Mailbox mary@contoso.com –MessageCopyForSendOnBehalfEnabled $false.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×