Automatsko čuvanje fotografija ili video zapisa iz usluge OneDrive na operativnom sistemu iOS

Automatsko čuvanje fotografija ili video zapisa iz usluge OneDrive na operativnom sistemu iOS

Evo osnovnih stvari o automatskom otpremanju fotografija i video zapisa pomoću aplikacije OneDrive za iPhone, iPad i iPod Touch.

Napomene: 

 • Otpremanje sa kamere može se koristiti samo na jednom nalogu u datom trenutku.

 • Fotografije otpremljene kroz funkciju „Otpremanje sa kamere“ automatski će biti sortirani po godini i mesecu u ugnežđenim fasciklama u fascikli „Snimci kamere“. This can Ovo možete kontrolisati pomoću postavke „Organizacija“ na postavkama stranice „Otpremanje sa kamere“. Imajte na umu da premeštanje, preimenovanje ili brisanje ovih fascikli nije podržano ili se ne preporučuje u ovom trenutku.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Kad se prvi put prijavite u OneDrive, pojavljuje se pitanje da li želite da automatski otpremate fotografije i video zapise koje snimite u uslugu OneDrive. Dodirnite dugme Uključi da biste uključili automatsko otpremanje. Tu mogućnost možete da uključite i iz postavki. Evo kako:

Za lične OneDrive naloge:

 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite ikonu „Ja“ Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana, a zatim dodirnite stavku Postavke OneDrive postavke .

 2. U okviru Postavke izaberite stavku Otpremanje sa kamere, a zatim uključite Otpremanje sa kamere da bi se fotografije i video zapisi automatski otpremali u OneDrive.

  Napomena: Da biste podesili uređaj da slike otprema čak i kada aplikacija OneDrive nije aktivna, dodirnite stavku Otpremaj u pozadini.

 3. Da biste osigurali automatsko otpremanje video zapisa, uključite opciju Uključivanje video zapisa.

  Napomene: 

  • Sve fotografije i video zapisi otpremaće se u svojoj originalnoj veličini kad ste povezani sa Wi-Fi mrežom. Ako želite da koristite vašu mobilnu mrežu, dodirnitePostavke, dodirniteOtpremanje sa kamere i onda uključite opciju Koristi mobilnu mrežu.

  • Kada se otpreme slikaju i video zapisi, možete da ih izbrišete sa uređaja, a kopije u OneDrive neće biti pogođene.

  • OneDrive ne može da otprema fotografije optimizovane za iCloud. Da biste onemogućili optimizaciju, dodirnite stavke Postavke > iCloud > Fotografije i opozovite izbor stavke Optimizacija skladišta.

Za naloge OneDrive for Business:

 1. Proverite da li ste prijavljeni u aplikaciju sa nalogom na koji želite da otpremite fotografije.

 2. Dodirnite ikonu "ja" Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS fotografije.

 3. U prikazu „Slike“, iz statusa otpremanja sa kamere u iskačućem prozoru, izaberite Uključi. (Ako već imate omogućeno otpremanje sa kamere na drugom nalogu, izaberite stavku Promeni umesto toga.)

 4. Potvrdite da želite da uključite optremanje sa kamere. (Ako ste izabrali Promeni u prethodnom koraku, potvrdite da želite da promenite nalog za otpremanje sa kamere).

 5. Ponovo potvrdite da ste izabrali ispravan nalog.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×