Automatski prilagodite visinu odeljka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete povećati ili smanji odeljke, prema onog što vidi korisnika u obrazac koji je zasnovan na predlošku obrasca. Koristite odeljke je sjajan način za grupe povezane kontrole da biste efikasno pomoći korisnik popunjavanje obrazaca. Međutim, ako prikažete ili sakrijete odeljke prema različite uslove, kao što su u odeljku koji bi trebalo da bude vidljiva menadžeru, ali ne na zaposlenog, obrazac može da prikaže neželjenih dodatnog prostora za skrivene odeljke ili čak i preklapa vidljive odeljaka.

Ako vaš predložak obrasca sadrži odeljke koji se pojavljuju samo pod određenim uslovima Microsoft InfoPath Blog tima: automatsko visina za odeljke sadrži veliki saveta koje možete da pratite da biste dodali još prostora ili uklonili dodatnog prostora koji izaziva koji prikazuje ili Skrivanje odeljaka.

Za više informacija o radu sa odeljcima potražite u sledećim člancima:

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×