Alatke za upravljanje za Office 365

Upravljajte uslugom Office 365 pomoću skupa alatki za svaki tip zadatka. Koristite aplikaciju za mobilne uređaje za obavljanje brzih zadataka kada ste u pokretu, centar administracije za većinu administrativnih zadataka i PowerShell za masovne operacije.

Office 365 centar administracije

Office 365 administrativni centar je polazna tačka za većinu administrativnih zadataka. Sadrži veze do najčešćih zadataka na matičnoj stranici, a možete i da pretražite određene postavke, zadatke i stavke (kao što su korisnik ili grupa) sa matične stranice. Office 365 administrativni centar vas takođe povezuje sa drugim centrima administracije specifičnim za usluge za Azure AD, Exchange Online, SharePoint Online i Skype za posao Online. Pogledajte pregled Office 365 centra administracije.

Idite u Office 365 centar administracije

  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

  2. Kliknite na pokretanje aplikacija Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 , a zatim izaberite stavku Administrator.

    Office 365 pokretanje aplikacija sa markiranom aplikacijom „Administracija“

    Savet:  Pločica Administrator se prikazuje samo Office 365 administratorima.

    Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

Aplikacija Office 365 administracije za mobilne uređaje

U pokretu ste, a nekome je potrebno poništavanje lozinke ili neko prijavi da usluga ne radi. Možete da izvršite brze zadatke i brzo saznate status usluge putem aplikacije Office 365 administracije za mobilne uređaje. Preuzmite je na telefonu ili tabletu iz usluge Apple Store, Google Play ili Microsoft Store: Preuzmite aplikaciju.

PowerShell za Office 365

Uz PowerShell, možete da izvršite masovne, skriptovane promene u usluzi Office 365, kao što je dodavanje spiska korisnika ili promena licenci. Postoje i neke napredne postavke koje možete da kontrolišete samo pomoću PowerShell cmdlet komandi, kao što je podešavanje smernica za istek lozinke. Ako je PowerShell obavezan, članak o tom zadatku će sadržati uputstva o korišćenju programa PowerShell za obavljanje zadatka. Postoje posebni PowerShell moduli za Office 365 osnovu, Azure AD, centar za bezbednost i usaglašenost, Exchange Online, SharePoint Online i Skype za posao Online.

Pročitajte koji su Prvi koraci uz Office 365 PowerShell. Saznajte kako da se povežete PowerShell modulima za Office 365 usluge i pronađete referentne informacije o cmdlet komandama u članku Cmdlet reference za Office 365 usluge.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×