Alatka za dokumente u programu SharePoint Workspace 2010

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Alatka za dokumente verzije 2010 omogućava vam da skladištite i organizujete dokumente u hijerarhijskoj strukturi fascikli slično kao u programu Windows Explorer. Bilo koji dokument iz alatke za dokumente možete otvoriti pod uslovom da imate program koji podržava njegov tip datoteke.

Ovaj članak pomoći opisuje zadatke koje možete izvršiti u alatki za dokumente u sledećim tipovima radnih prostora:

Korišćenje alatke za dokumente u SharePoint radnom prostoru

U SharePoint radnom prostoru, alatke za dokumente predstavljaju sinonim za SharePoint biblioteke dokumenata. Tipovi dokumenata koje možete kreirati ili dodati u biblioteku dokumenata zavise od postavki definisanih na SharePoint lokaciji za svaku određenu biblioteku dokumenata.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Vrh stranice

Korišćenje alatke za dokumente u Groove radnom prostoru

U Groove radnom prostoru, tipovi datoteka koje možete kreirati zavise od softverskih aplikacija koje su instalirane na vašem sistemu. Pored toga, tipovi datoteka koje možete dodati mogu zavisti od smernica koje je postavio administrator.

Vrh stranice

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×