Aktivna Analitika sa pregledom klasa (Preview) u timovima

Uz uvid u razred u Microsoft timovima, nastavnici mogu da pristupe analitike podataka o angažovanju studenata i performansama. Pronicljivost klasa prikuplja studentsku aktivnost u timovima, kao što su ocene, aktivnost uključivanja i konverzacija, i kreira kontrolnu tablu Analitika na kojoj se nalaze podaci u vizuelizacijama podataka. Student Nema pristup shvatanju klasa.   

Napomena: IT administratori, Saznajte više o podacima i privatnosti razreda ovde

Dodajte uvid u klasu timu klase:

 1. Pređite na traku aplikacije u timovima, a zatim izaberite stavku aplikacije. Potražite "saznanja".

  Izaberite ikonu aplikacije sa trake aplikacija u timovima, a zatim izaberite stavku nalaz.

 2. Izaberite ishod .

 3. Izaberite stavku Dodaj u tim, a zatim izaberite javni kanal gde želite da se pojavi kartica. Uvid u razred će objaviti aktivnost podataka iz svih kanala u okviru tima klasa, ali se može dodavati samo na javnim kanalima.

  Pronicljivost klasa dostupna je samo u timovima tima i ne može se dodavati osoblju ili PLC timovima. 

 4. Pošto studenti nemaju pristup Razinažima klasa, opozovite izbor u polju za potvrdu da biste proknjižili na kanal na kartici, a zatim izaberite stavku Sačuvaj

  Opozovite izbor u polju za potvrdu za objavljivanje na kanalu nova kartica

 5. Idite do tima klase i kanala koji ste dodali uvid u klasu, a zatim izaberite karticu uvid

  Izbor kartice "uvid" u glavnom kanalu

Istraživanje kontrolne table za uvid u razred 

Kontrolna tabla klase predstavlja četiri kategorije aktivnosti tima studenata: prosekna vremenu, Proseиno vreme za povratne informacijei aktivnost razgovora. Možete da filtrirate podatke predstavljene u svakoj od ovih kategorija: student (sve studente ili pojedinačni student) i/ili po vremenskom periodu (sve vreme, 30 danaili 7 dana). 

Koristite pločice za brzi pogled na trenutne proseke u svakoj kategoriji. Izaberite pločicu da biste videli detaljnije grafikon na podacima u toj kategoriji. Ako filtrirate po pojedinačnim studentima, prosečne vrednosti u svakoj pločicama će se promeniti tako da prikazuju podatke tog studenta. 

 • Prosečna ocena:

  Prosečna pločica razreda predstavlja izračunatu prosečnu ocenu iz svih dodeljenih dodela. Na grafikonu svaka tačka u redu predstavlja određenu dodelu; zadržite pokazivač iznad tačke da biste videli podatke o ocenama za taj zadatak. 

  Prosečna pločica ocena izabrana je na komandnoj tabli za uvid u razred. Grafikon sa tekstom koji prikazuje dva reda nacrtanih za pojedinačne studente podataka i razred

  Samo dodeljene zadatke kojima je dodeljena vrednost, a vraćen je učeniku sa ocenom prikazaće se u prosečnom grafikonu proseka

 • Zadaci na vreme:

  Pločica " dodeljivanje na vreme " predstavlja procenat dodeljivanja zaduženja koja su prilikom vremena uključena. U grafikonu možete da vidite i ukupan procenat dodeljivanja koji su zakasnili i da im nedostaje (još uvek nije uključen), kao i status prosleđivanja (na vreme, kasnije ili nedostaje) za svaki određeni zadatak. 

  Pločica "Zadaci" na vremenu izabrano na kontrolnoj tabli za nastavu

 • Prosek vremena za povratne informacije:

  prosečna dužina vremena za povratne informacije pokazuje vam prosečnu dužinu vremena, u danima, između učenika koji se prosleđuje na dodelu i kada se vrati nazad. 

  Broj na pločici je prosečna vremena za povratne informacije svih studenata i zadataka. U redu grafikon, svaka tačka u redu predstavlja zadatak; zadržite pokazivač iznad tačke da biste videli podatke za određenu dodelu. 

  Prosečno vreme za pločicu "povratne informacije" izabrano na kontrolnoj tabli za nastavu

 • Aktivnost razgovora:

  aktivnost razgovora prikazuje podatke o objavama, odgovorima i reakcijama u razgovorima kanala.

  Broj prikazan na pločici je ukupan broj studenata, odgovora i reakcija studenata. U grafikonu možete da koristite padajuću listu i izaberite stavku opcije da biste videli aktivnost na svim kanalima, više kanala ili jedan kanal. 

  Grafikon odražava podatke studenata koje ste izabrali (svi studenti ili pojedinačni studenti) u filterima. Na listi kolona u ovom odeljku možete da vidite imena studenata i ukupan broj, koji izračunava sve objave, odgovore i voli studente. Izaberite jedan od traka na grafikonu koji odgovara određenom datumu, a kolona će se promeniti samo kada prikazuje aktivnost od tog datuma. 

  Napomena: Ovi podaci se odrazaju samo na aktivnosti studenata i neće sadržati objavljene poruke ili reakcije nastavnika. Aktivnosti razgovora napravljene na mobilnim uređajima trenutno neće biti uhvaćene. 

  Pločica "aktivnost razgovora" izabrano na kontrolnoj tabli za nastavu
   

Izvoz podataka 

Izaberite stavku Izvezi u Excel. Vrednosti u unakrsnoj tabeli će odraziti izabrane filtere (pojedinačni student ili sve studente, i/ili vremenski opseg: sve vreme, 30 danaili 7 dana).

Izaberite stavku Izvezi u Excel

Saveti za informacije

Dok se krećete kroz kontrolnu tablu, videćete savete informacije obuhvaćene svim pločicama i odeljku grafikon. Izaberite Ikona "dojava o informacijama" da biste razumeli više o prezentovane podatke i o tome šta se Meri. 

Saznajte više 

Uvid u razred za IT administratori 

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×