Aktiviranje funkcije objavljivanja na više sajtova u sistemu SharePoint

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste mogli da omogućite biblioteku ili listu kao katalog, morate da aktivirate funkciju objavljivanja na više sajtova.

  1. Uverite se da ste administrator kolekcije lokacija u kolekciji lokacija koja sadrži biblioteku ili listu.

  2. Na lokaciji najvišeg nivoa u kolekciji lokacija, iz Postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. , izaberite stavku Postavke lokacije. Ako ne vidite Postavke lokacije, izaberite stavku informacije o lokaciji , a zatim kliknite na dugme Prikaži sve postavke lokacije. Neke stranice će možda zahtevati da biste izabrali sadržaj lokacije, a zatim Postavke lokacije.

  3. Na stranici Postavke lokacije, u okviru odeljka Administracija kolekcije lokacija izaberite stavku Funkcije kolekcije lokacija.

  4. Na stranici Funkcije kolekcije lokacija, pored stavke Objavljivanje kolekcije na više sajtova izaberite stavku Aktiviraj.

Aktiviranje funkcije objavljivanja kolekcije na više sajtova

Napomene: 

  • Ako deaktivirate funkciju Objavljivanje kolekcije na više sajtova, to ne uklanja sadržaj povezanog kataloga sa lokacije za objavljivanje. Deaktiviranjem ove funkcije nećete više moći da menjate postojeće postavke kataloga, niti da povezujete lokacije za objavljivanje sa katalozima sa kolekcije lokacija.

  • Da biste uklonili sadržaj povezanog kataloga sa lokacije za objavljivanje, morate da prekinete vezu lokacije za objavljivanje sa katalogom.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×