Administratorske informacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Forms podaci su uskladišteni na serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, izuzev podataka radi na osnovu Evropske zakupcima. Podaci za na osnovu Evropske zakupcima se skladišti na serverima u Evropi.

Office 365 IT administratorima da isključite Microsoft Forms u Office 365 centru administracije, u okviru kartice Upravljanje korisnicima . Pogledajte članak Podešavanje usluge Microsoft obrasce i isključite ili uključite Microsoft obrasce za više detalja.

Podrazumevano, obrasci uključen za svakoga u organizaciji. Administratori mogu da promenite dozvole za pristup za određene osobe u organizaciji. Saznajte više o administratoru kontrole, bezbednost, pouzdanost, i usaglašenost.

Ako ste administrator, možete da prenesete obrazac vlasništvo iz zaposlenog koji je već otišao vaše organizacije. U traku adresa pregledača zamenite postojeće URL adrese na sledeći način:

  1. https://Forms.Office.com/pages/delegatepage.aspx?originalowner= [e-adresa]

    • originalowner = e-adresu vlasnika obrazac koji je otišao vaše organizacije.

    Na primer, ako vlasnik obrasca („Jason Fabian”) levo organizacije („Contoso”), rešenje URL adrese će izgledati ovako:

    https://Forms.Office.com/pages/delegatepage.aspx?originalowner=JasonFabian@contoso.com

  2. Sada imate pristup obrascima bivšeg zaposlenog. U obrascu koji želite da prenesem, izaberite stavku još radnji obrazac Dugme „Još opcija“ , a zatim izaberite stavku Premesti.

Napomena: Trenutno smo snimaju se ovu funkciju, što je u pregledu nule. Ako imate predloga o tome kako možemo da ga poboljšamo, navedite povratne informacije na Microsoft Forms glas korisnika lokacije.

Trenutno ne postoji nijedna ograničenje za broj korisnika za koju se podaci zadržavaju, dokle god obezbeđujete njihove naloga u ugovoru o korišćenju usluga na mreži vaše organizacije. Postoji i ograničenja za količinu podataka koji su uskladišteni za korisničke naloge.

Ako vlasnik licence je uklonjen ili je vlasnik nalog je onemogućen, nema promene za količinu podataka koji su uskladišteni za korisnički nalog.

Ako korisnički nalog je izbrisana iz vašeg zakupca (Azure AD), svi podaci nalog biće izbrisani 30 dana nakon što je korisnik je izbrisan.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×