Administratori: Nadogradnja korisnike na najnovije Office klijenta pomoću Office 365 za preduzeća

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pomoć za Office 365 administratore

Da li ste odgovorni za korisnike u organizaciji nadogradnju na najnoviju verziju sistema Office?

Ako je tako, ste na pravom mestu. Ovaj članak je za vas.

Ako ne vidite Kako da nadogradim u sistemu Office 2016? informacija o nadogradnji na lične stariju verziju sistema Office.

Priprema za nadogradnju

Kao administrator usluge Office 365 kontrolišete koju verziju sistema Office osobe u vašoj organizaciji može da instalira. Preporučujemo da koje možete pomoći korisnicima u organizaciji pokrenut starijih verzija sistema Office, kao što je Office 2007, Office 2010 ili Office 2013 nadogradnju na najnoviju verziju da biste iskoristili prednosti njene bezbednosti i poboljšanja produktivnost. Pogledajte Zašto bi trebalo da nadogradite Office 2016.

Office 2007 dostigne završetka podrške

Office 2007 doći do kraja podrške na 10 oktobar 2017 i bilo ko iz vaše organizacije u programu Outlook 2007 se više ne možete povezati sa e-poštom Office 365 do 31 Oct 2017. Da biste bili sigurni da vi i vaši korisnici možete nastaviti da pristupe e-poštu, moraćete da instalirate ažuriranu verziju sistema Office ili da pristupite e-poštu iz Veb pregledača samo po prijavljivanja u outlook.office365.com.

Pored toga, od 28 februar 2017, korisnici u vašoj organizaciji može da više ne Preuzmite i instalirajte Office 2013 same iz Office 365 softver stranice. Pogledajte Office 2013 je više nije dostupan za instalaciju sa pretplatom na Office 365.

Savet: Potvrdite izbor u glavnoj podršci datum završetka za sve Office programe u Smernice za životni ciklus Microsoft.

Koraka za nadogradnju

Dolenavedene korake će vas voditi kroz proces nadogradnje korisnika na najnoviju Office klijentu radne površine. Preporučujemo da budete čitali ove korake pre nego što započnete proces nadogradnje.

Napomena: IT stručnjacima odgovoran za planiranju i testiranju velikih razmera primenama u preduzeću takođe bi trebalo da vidite Office 2007 kraj podrške plan.

Imajte Ostavite komentar da biste nas obavestili ako pomogao da ove korake.

Korak 1 – sistemski zahtevi za potvrdu

Proverite sistemske zahteve za Office da biste se uverili uređajima su kompatibilni sa Office 2016. Na primer, Office 2016 nije moguće instalirati na računarima koji koriste Windows XP ili Windows Vista.

Savet: Ako trenutna instalacija sistema Office na Računaru ili laptopu pokrenut starije verzije operativnog sistema Windows i želite informacije o nadogradnji operativnog sistema, pogledajte članak sistemski zahtevi za Windows 10.

Provera kompatibilnosti aplikacija

Da biste obezbedili uspešnu nadogradnje, preporučujemo da identifikuje Office aplikacijama, uključujući VBA skripte, makroe, nezavisnih proizvođača programski dodaci, i složene dokumente i unakrsne tabele, i procenjuju njihove kompatibilnosti sa najnovijom verzijom sistema Office.

Na primer, ako koristite programski dodaci nezavisnih proizvođača sa trenutna instalacija sistema Office, obratite se za proizvodnju da biste se uverili da su kompatibilni sa najnovijom verzijom sistema Office.

Korak 2 – potvrdite izbor u postojeću pretplatu plan

Neke Office 365 planovi ne obuhvataju pune verzije sistema Office i koraci za nadogradnju razlikuju ako vaš plan ne uključuje Office.

Kliknite ovde da biste videli koji planovi uključuju verzije sistema Office za stone računare i koje ne

Niste sigurni koji plan pretplatu imate? Pogledajte članak koje Office 365 za preduzeća treba da imam?

Koje uključuju potpuno instalirane Office aplikacije

  Office 365 Business
  Office 365 Business Premium
  Office 365 ProPlus

Office 365 A5

   Office 365 ProPlus
  Office 365 Enterprise E3
  Office 365 Enterprise E4
  Office 365 Enterprise E5

  Office 365 Nonprofit Business Premium
  Office 365 Nonprofit E3
  Office 365 Nonprofit E5

  Office 365 U.S. Government E3
  Office 365 U.S. Government E4

Obustavljene pretplate:
Office 365 Small Business Premium
Office 365 Mid-size Business

Koje ne sadrže potpuno instalirane Office aplikacije

Office 365 Business Essentials

  Office 365 Enterprise E1

Office 365 A1

  Office 365 Nonprofit Business Essentials
  Office 365 Nonprofit E1

  Office 365 U.S. Government E1

Exchange Online Plan 1
Exchange Online Plan 2

  Project Online Essentials

Obustavljene pretplate:
Office 365 Small Business

Ako vaš postojeći plan obuhvata Office, idite na korak 3 – deinstaliranje sistema Office.

Ako vaš postojeći plan ne sadrži Office, zatim izaberite stavku od dolenavedenih opcija:

Opcije za planove koji ne sadrže Office za nadogradnju

Opcija 1 - prebacivanje između Office 365 pretplate   

Prebacite se na pretplatu koja uključuje Office. Pogledajte članak Prebacivanje na drugi Office 365 plan za preduzeća.

Opcija 2 - kupi pojedinačne, jednokratnu kupovinu sistema Office 2016 ili planirate da kupite Office putem količinskog licenciranja   

Korak 3 – deinstaliranje sistema Office

Pre nego što instalirate Office 2016, preporučujemo da deinstalirate sve starijih verzija sistema Office. Međutim, ako se predomislite o nadogradnji na Office 2016, imajte na umu sledeće instance gde nećete moći da instalirate Office nakon deinstaliranja.

Preporučujemo da li imate nezavisnih proizvođača programski dodaci, obratite se proizvođaču da li postoje ispravke koji će raditi sa najnovijom verzijom sistema Office.

Poznati problemi pokušava da biste ponovo instalirali starijih verzija sistema Office posle za deinstalaciju

Office putem količinskog licenciranja    Ako više ne imate pristup izvorne datoteke ove količinskog licenciranja verzija sistema Office, nećete moći da ga ponovo instalirajte.

Office je unapred instalirana na računaru    Ako više nemate šifru diska ili proizvoda (ako ste Office dobili sa jednim) nećete moći da ga ponovo instalirajte.

Osobe koje nisu podržane Office 365 pretplate    Ako svoju kopiju sistema Office je preuzeta kroz obustavljene pretplate na Office 365, kao što je Office 365 Small Business Premium ili Office 365 Mid-size Business, nećete moći da instalirate stariju verziju sistema Office, osim ako imate šifru proizvoda koju ste dobili uz vaš pretplata.

Ako biste radije da instalirate na stariju verziju sistema Office tako što ćete zajedno sa najnovijom verzijom, možete da vidite listu verzija gde to podržava, Instalirajte i koristite različite verzije sistema Office na istom Računaru. Uporedni prikaz instalacije može biti dobar izbor za vas, ako na primer, ste instalirali programski dodaci nezavisnih proizvođača koje koristite sa starije verzije sistema Office i ne još sigurni su kompatibilni sa najnovijom verzijom.

Izaberite verziju sistema Office koju želite da deinstalirate

Korak 4 – dodelite Office licence korisnicima

Ako to već niste uradili, dodelite licence za jednog korisnika u vašoj organizaciji koje treba da instalirate Office, pogledajte članak Dodeljivanje licence korisnicima u Office 365 za preduzeća.

Korak 5 – instaliranje sistema Office

Kad verifikujete korisnike koje želite da nadogradite sve imaju licence, poslednji korak je da ih instalirate Office, pogledajte članak Preuzimanje i instaliranje ili ponovo instalirajte Office 365 ili sistemu Office 2016 na PC ili Mac računaru.

Savet: Ako ne želite da korisnici sami da instalirate Office, pogledajte članak Upravljanje softver preuzimanje postavki u usluzi Office 365. Alatka za primenu sistema Office možete da koristite da biste preuzeli Office softvera na lokalnu mrežu i zatim primenu sistema Office pomoću metoda primene softver se najčešće koristi.

Ostavite komentar

Vrednost nam povratne informacije. Recite nam ako vam je pronašao ovaj članak korisno nam ostavite komentar ispod. Ako nije, recite nam više o koju pokušavate da uradite i ćemo koristiti te informacije će vam pomoći da istražimo problem dodatno.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×