Administrator razmatranja za funkciju moderni prevodilac u sistemu Office

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Počevši od verzije 1710 izdanje programa Office 365 ProPlus, možemo ste zamena trenutnog funkcijama za prevođenje u klijentskim na moderni prevodilac skup funkcija isključivo tehnologiju Microsoft Translator usluge zasnovane na oblaku.

Kao administrator ili ga Pro odgovoran za raspoređivanje i upravljanje Office u vašoj organizaciji, verovatno se pitate šta ova promena znači za vas.

Pregled prevodilac

Nove funkcije prevodilac pruža nekoliko glavnih prednosti za većinu klijente, kao što su sledeće:

 • Izvor jezici su otkrivena automatski.

 • Podržani su višejezičke dokumente.

 • Korisnicima možete potražiti prevoda za izabrane reči, fraze i druge selekcije dokumenta.

 • Korisnici mogu da umetnu prevoda vratili u dokument sa oblikovanjem i tačnosti očuvani.

 • Korisnici mogu da kreiraju na zahtev prevedenog kopije dokumente direktno u aplikaciji.

Imajte na umu da iznad liste samo uzorak. Određene funkcije i ponašanja prevodilac možda zavise od aplikaciju da biste prilagodili scenarija ili tok posla razlike.

Pored toga, podrazumevani tekst prevođenja jezičku podršku se povećava na punu 60 jezike podržava Microsoft Translator, uključujući Početna 11 jezika uključen tako što ćete na osnovu Microsoft neuromreћu prevođenja i sa više jezika automatski omogućena tokom vremena.

Tokom vremena, dodatna funkcionalnost može biti dodat prevodilac da bolje da pomognu korisnicima koji rade na jezicima koji nisu rodom.

Promena funkcije zastarelog prevođenja u sistemu Office

Će biti neke gubitka funkcionalnosti u promeni moderni prevodilac, u poređenju sa funkcijama za prevođenje zastareli. Na primer, nećete moći da izvršite neku od sledećih radnji sa prvom izdanju moderni prevodilac:

 • Izvršavanje van mreže ili lokalne look-ups reči ili fraze pomoću instalirali dvojezične rečnike.

 • Koristite mini-prevodilac za prevod pojedinačne reči kada zadržite pokazivač iznad reči.

 • Konfigurisanje dobavljača usluga prilagođene prevođenja, kao što su lokalne ili nezavisnog dobavljača, koje su trenutno pomenutih po par jezik (putem u oknu istraživanje).

 • Omogućavanje ili onemogućavanje određene jezike ili jezik parove izvan podrazumevani skup. Na primer, jedan od jezika onemogućavanje ili omogućavanje dodatni jezik.

Administratori radnje možete preduzeti kako biste konfigurisali prevođenja mogućnosti dostupne u sistemu Office

Ako želite da koristite novu funkciju moderni prevodilac u Office, postoji ništa ne treba da uradite da biste se pripremili za ovu promenu. Kada ažurirate na verziju 1710, prevodilac će biti dostupni za upotrebu.

Ali ako želite više vremena da biste pripremili za ovu promenu ili bolje konfigurisanje prevodilac u vašoj organizaciji, možda ćete želeti da razmotrite sledeće opcije:

 • Primena prilagođene trake ako biste želeli da imate jednostavan pristup komande novi prevođenja korisnici. Ne zaboravite da novu funkciju prevodilac koristi različite trake sa alatkama kontrola ID-ovi (TCIDs) od funkcije zastarelog prevod.

 • Nastavite da koristite na postojeću prevođenja funkcije Office, umesto novu funkciju moderni prevodilac. Da biste uradili, Preuzmite najnovije datoteke predloška smernica grupe i omogućite nova postavka smernica koristi zastareli prevođenja funkcije .

 • Onemogućavanje svim funkcijama za prevođenje zasnovane na mreži, uključujući prevodilac i zastareli prevođenja funkcije. Da biste to uradili, koristite smernice grupe i omogućite postavku smernica Nemojte koristiti mašinsko prevođenje na mreži i onemogućite postavke za Korišćenje na mreži rečnici pravila.

Dodatne informacije o postavke smernica grupe za funkcijama za prevođenje

Sledeća tabela pruža dodatne informacije o postavkama smernice grupe u vezi sa prevođenja mogućnosti.

Napomena: Nemoj se Expression.Error i činjenica da imena datoteka i putanje možda kažu „Word”. Postavke na će se takođe primeniti na Excel i PowerPoint.

Ime postavke smernica

Opis

Ime ADMX/ADML datoteke

Putanja1

Korišćenje funkcija za zastareli prevođenja

Ova postavka smernica vam omogućava da koristite funkcije zastarelog prevođenja u Office aplikacije, kao što su Word, umesto funkcije "prevodilac" koja koristi uslugu Microsoft Translator zasnovano na oblaku.

Zastareli prevođenja funkcije uključuju sledeće:

 • Prevod celog dokumenta pomoću zasnovanim na pregledaču dvojezični Viewer.

 • Prevod izabranog teksta, tako što ćete koristiti u oknu istraživanje.

 • Prevod na pojedinačne reči kada zadržite pokazivač iznad reči, pomoću mini-prevodioca.

Možda ćete morati da koristite funkcije zastarelog prevođenja u posebnim slučajevima koje zahtevaju dodatni konfigurabilnost, kao što su kada pomoću dobavljača usluge prevođenja klijenta.

Ako omogućite ovu postavku smernica, prevođenja komande, kao što su oni na glavnoj traci ili u priručnim menijima će koristiti funkcije zastarelog prevođenja umesto funkcije "prevodilac".

Ako onemogućite ili ne konfigurišete ovu postavke smernice, prevođenja komande, kao što su oni na glavnoj traci ili u priručnim menijima će koristiti funkciju prevodilac umesto funkcije zastarelog prevod.

Napomena: Ova postavka smernica važi samo za aplikacije i verzije sistema Office, kao što je Office 365 ProPlus, koji podržavaju funkciju prevodioca.

Office

Microsoft Office 2016\Miscellaneous

Nemojte koristiti mašinsko prevođenje na mreži2

Ova postavka smernica vam omogućava da sprečite koji se koriste za prevod dokumenata i tekst u oknu istraživanje usluge za mašinsko prevođenje na mreži.

Ako omogućite ovu postavku smernica, usluga na mreži mašinskog prevođenja nije moguće koristiti za prevod dokumenata i tekst u oknu istraživanje.

Ako onemogućite ili ne konfigurišete ovu postavku smernica, usluga na mreži mašinskog prevođenja se može koristiti za prevod teksta u oknu istraživanje.

Word

Microsoft Word 2016\Miscellaneous

Koristite na mreži prevođenja rečnici3

Ova postavka smernica vam omogućava da sprečite rečnika na mreži koja se koristi za prevođenje teksta u oknu istraživanje.

Ako omogućite ili ne konfigurišete ovu postavku smernica, rečnici na mreži može koristiti za prevod teksta u oknu istraživanje.

Ako onemogućite ovu postavku smernica, rečnici na mreži nije moguće koristiti za prevod teksta u oknu istraživanje.

Word

Microsoft Word 2016\Miscellaneous

1 sve putanje počnite sa Templates\ Configuration\Policies\Administrative korisnika

2 unazad kompatibilnosti razloga, ako je omogućeno ova postavka smernice, ali postavke smernice „Korišćenje funkcijama za prevođenje zastarelog” nije omogućeno, moderan prevodilac funkcija će biti potpuno onemogućena, jer prevodilac trenutno ne podržava e režim rada van mreže. Da koristite funkcije zastarelog prevođenja, ali bez mašinsko prevođenje na mreži, omogućite ovu postavku smernica i postavke smernice „Korišćenje zastarelog prevođenja funkcije”.

3 ako je omogućeno ova postavka smernica ali postavke smernice „Korišćenje funkcijama za prevođenje zastarelog” nije omogućena, ne utiče na funkciju moderni prevodilac pošto prevodilac je čisto mašinskog prevođenja i ne koristi rečnici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×