Access zajednica odgovara na sva pitanja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Professionals sharing ideas in a group

Možete da dodirnete mudro drugim korisnicima pristup predstavlja pitanja u diskusione grupe, blogovima pristup za čitanje ili korišćenje bilo koje druge zajednice resurse pomenutih u ovom članku.

Na primer, možete da koristite diskusione grupe da biste pristupili grupu na mreži iskusni pristup korisnika, uključujući pristup najviše vredna stručnjacima (MVP), koji svojevoljno dele vremena da odgovorite na pitanja i pružaju rešenja, savete i stručna znanja.

Potražite na sledećim lokacijama da biste saznali, deljenje i doprinos:

  • U Access MSDN projektovanje foruma, možete da dobijete odgovore od drugih korisnika i stručnjaka o Access funkcije za projektovanje kao što su pisanje VBA kôd.

  • U Access diskusije grupama, da dobijete odgovore na pitanja od drugih korisnika i stručnjaka. Takođe možete da saznate iz drugih pitanja i odgovora koje dobijaju.

  • Microsoft Access MVP su stručnjaci za Access koji mogu da pruže predloga kada treba da rešite tehničkih problema. Često mnogi od njih ćete pronaći u Access diskusionih grupa.

  • MVPs.org je nezavisna Web lokacija kojom upravlja u potpunosti MVP. Navodi različite korisne veze koje su povezane sa programom Microsoft MVP.

  • Veb lokacija partnera često pružaju korisne informacije. Na primer, FMS, Inc.distribuciji Access alatke i programski dodaci, pruža savete, tehnike i bele knjige o pristupu na njegovu Veb lokaciju.

  • Na UtterAccess.com Veb lokacije pruža kolekciju aktivni forumi sa pitanjima i odgovorima sa članovima zajednice.

  • Možete pridružiti forumima diskusije na na Forumi sveta pristup Veb lokaciji.

  • Ako ne možete da pronađete šta vam je potrebno od drugih korisnika, možete da obraćanje predstavniku podrške kupca putem e-pošte, ćaskanja ili telefona.

Naresh Nichani, Access MVP
„koristim Access diskusione grupe za 4 godine. U početku počeli da koristite Access da razvije rešenja baze podataka za svoje klijente i pronađene tokom da li radu dizajn obrazaca i izveštaja. Kada mi je pomoć da bi kupovina knjige ili pretražite Veb. Posle nekog vremena postavljaju pitanja na diskusione grupe i je pronašao neke dobio korisne savete i informacije. Zatim koraci doprinosi na diskusione grupe i pronašao pomoglo u razumevanju programa Access mnogo bolje. Sada sam mogao da pružaju rešenja za probleme korisnika, rešavanje problema sa brojne i Saznajte od korisnika su naizmenično pruža predloge za druge osobe. Diskusiona grupa zajednice pokazala se dragocena resursa za mene u kontakt sa drugim stručnjacima za Access”.

NarešNičanistručnjak za Access

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×