Access uključen u Office 365 Business i Business Premium

Microsoft Access je sada uključen kao deo pretplata na Office 365 Business i Business Premium. Kada ćete najranije videti Access u sklopu instalacije zavisi od kanala za ažuriranje usluge Office 365 koji je administrator odredio za vašu pretplatu. Za korisnike programa Access sa uslugom Office 365 na Sadašnjem kanalu, videćete da je Access dodat u instalaciju decembra 2016. ili januara 2017. Za korisnike programa Access sa uslugom Office 365 na Odloženom kanalu, videćete da je Access dodat u instalaciju juna 2017. Da biste saznali na kom se kanalu ažuriranja nalazite u usluzi Office 365, izaberite stavke Datoteka > Nalog u okviru neke od aplikacija za stone računare. Kanal ažuriranja je naveden iznad broja verzije.

Informacije naloga o proizvodu za trenutni kanal pretplate na Office 365 Business

Savet: Ako ste na Trenutnom kanalu usluge Office 365, možete odmah da dobijete ažuriranje tako što ćete izabrati stavke Opcije ažuriranja > Ažuriraj odmah da biste brže primili ažuriranje.

Savet: Niste sigurni koju pretplatu ili proizvod imate? Pročitajte članak Koji proizvod ili licencu za Office 365 za preduzeća imam? Ti proizvodi su obično povezani sa poslovnim ili školskim nalogom.

Razumevanje ažuriranja

Vi ili administrator ste možda instalirali Access pre decembra 2016. kao samostalnu aplikaciju na računaru ili uređaju uz pretplatu na Office 365 Business. Kada se pretplate na Office 365 Business ažuriraju tako da obuhvate Access, postojeća verzija programa Access na računaru ili uređaju može da ostane u zavisnosti od toga na koji način ste vi ili administrator kupili Access.

Sledeća tabela pruža prikaz strukture raznih stanja instalacije u kojima računar ili uređaj mogu da budu pre ažuriranja ako ste već instalirali Access. Komercijalne verzije programa Access možete da kupite u Microsoft prodavnici ili bilo kojoj prodavnici koja prodaje računarski softver. Verzije sa korisničkim licenciranjem programa Microsoft Access kupuju se direktno od korporacije Microsoft putem programa količinskog licenciranja i preuzimaju iz centra za usluge količinskog licenciranja.

Pre ažuriranja

Nakon ažuriranja

Office 365 Business Premium + Access 2016 Retail (C2R)

Obe licence ostaju na računaru ili uređaju. Samo jedan Access 2016 proizvod vam se prikazuje putem korisničkog interfejsa. Dobijate pogodnosti automatskih nadogradnji putem pretplate na Access 2016.

Office 365 Business Premium + Access 2013 Retail (C2R)

Access 2016 se instalira, a Access 2013 se uklanja sa računara ili uređaja. Dobijate pogodnosti automatskih nadogradnji putem pretplate na Access 2016.

Office 365 Business Premium + Access 2013 Volume License (MSI)

Obe licence ostaju na računaru ili uređaju. Access 2013 i Access 2016 dostupni su vam putem korisničkog interfejsa. Dobijate pogodnosti automatskih nadogradnji putem pretplate na Access 2016.

Office 365 Business Premium + Access 2016 Volume License (MSI)

Ova konfiguracija nije podržana. Office 365 „klikni i pokreni“ i količinsko licenciranje (MSI) iste glavne verzije ne mogu da postoje istovremeno na istom računaru ili uređaju.

Office 365 Business Premium + Access 2013 Runtime (MSI)

Obe licence ostaju na računaru ili uređaju. Obe se prikazuju putem korisničkog interfejsa.

Office Business Premium + Access 2016 Runtime (MSI)

Ova konfiguracija nije podržana. Office 365 „klikni i pokreni“ i količinsko licenciranje (MSI) iste glavne verzije ne mogu da postoje istovremeno na istom računaru ili uređaju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×