Ažuriranje pošta i kalendar za Windows 10 da nastavite da koristite najnovije funkcije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

To izgleda pošta i kalendar za Windows 10 je istekao rok. Da biste nastavili da koristite funkcije kao što su usmerene na prijemno poštansko sanduče, upravljanje neželjenom e-poštom i pretraga kalendara, moraćete da ažurirate aplikacije.

Kako da ažuriram pošta i kalendar za Windows 10

Da biste ažurirali aplikacije, izaberite stavku Preuzimanje ispravki u dijalogu je vreme da biste preuzeli ispravke koje se pojavljuje kada pokrenete aplikaciju pošta ili kalendar.

Šta se dešava ako odaberem da ne ažurirate?

Ako odaberete da ne ažurirate aplikacija pošta i kalendar, nećete moći da koristite funkcije kao što su usmerene na prijemno poštansko sanduče za upravljanje neželjenom e-poštom i pretraga kalendara. Međutim, možete nastaviti da šaljete i primate poruke i kreiranje događaja iz kalendara.

Mogu li kasnije da ažurirate.

Možete da dobijete najnovije ispravke aplikacija pošta i kalendar iz Microsoft Store. Idite na Početak Dugme„Start“ menija. > Microsoft prodavnicu, potražite Pošta i kalendar, i izaberite stavku Ažuriraj.

Takođe, možete da ažurirate Windows u bilo kom trenutku tako što ćete izabrati da biste pokrenuli Dugme„Start“ menija. > Postavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost.

Kada ste preuzeli i instalirali ispravke, će imati pristup funkcijama kao što su usmerene na prijemno poštansko sanduče za upravljanje neželjenom e-poštom i pretraga kalendara.

Napomena: Može proći i sedmicu za ove funkcije za vratiti u prethodno stanje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×