Ažuriranje iz sistema Office 2003: saznajte gde se komande menija i trake sa alatkama nalaze na traci

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Ako je traka nestala i pokušavate da je pronađete, kliknite dvaput na bilo koju karticu da biste ponovo uvećali traku ili videli kako da umanjite traku.

Imamo interaktivne vodiče koji se mogu preuzeti i koji pokazuju gde se komande menija i trake sa alatkama iz sistema Office 2003 nalaze u sistemu Office 2010. Nakon jednokratnog preuzimanja (1 za svaki Office program), možete da otvorite vodič i jednostavno kliknete na komandu ili dugme koje želite da pronađete, a vodič će vam pokazati njihovu lokaciju u verziji 2010 programa. Oni predstavljaju odličan način da obučite sebe ili svoje preduzeće nakon nadogradnje sa sistema Office 2003.

Posetite Download Center da biste preuzeli vodiče za Office 2010

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×