Ažuriranje broja telefona i e-adrese administratora u usluzi Office 365

Ovaj članak objašnjava kako vi, kao administrator, možete da promenite telefon na poslu i poslovnu e-adresu u usluzi Office 365.

Ako tražite kako da promenite informacije o profilu preduzeća, kao što su ime i adresa preduzeća, broj telefona preduzeća i tehničke kontakt informacije, pročitajte članak Promena adrese, e-adrese tehničkog kontakta i drugih informacija o organizaciji.

Da biste ažurirali ime, broj telefona i e-adresu

Koristite stranicu Lične informacije da biste promenili ime, broj mobilnog telefona i alternativnu adresu e-pošte. Alternativna adresa e-pošte se koristi za važna obaveštenja, kao što je poništavanje lozinke Office 365 administratora (ne lozinke administratora računara).

  1. Potražite Office 365 centar administracije.

  2. Izaberite stavke Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Postavke za Office 365 > Lične informacije.

    Ažuriranje ličnih informacija o administratoru
  3. U odeljku detalji o kontaktu ažurirajte broj telefona, primarnu i alternativnu e-adresu. Obavezno koristite neku drugu e-adresu, a ne Office 365 e-adresu za alternativne e-adresu.

    Korišćenje detalja o kontaktu za ažuriranje informacija o administratoru

    Važno: Alternativna adresa e-pošte i broj mobilnog telefona su potrebni za poništavanje lozinke Office 365 administratora (ne lozinke administratora računara).

Za odgovore na pitanja u vezi sa naplatom, pročitajte članke:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×