Završena je podrška za Office 2003

Podrška i ispravke za Office 2003 više nisu dostupni. Office 2003 proizvodi više ne primaju sledeće:

  • Pomoć za podršku

  • Ispravke sadržaja na mreži

  • Ispravke softvera sa lokacije Microsoft Update

  • Bezbednosne ispravke koje vam pomažu da zaštitite računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera, koji mogu da vam ukradu lične informacije.

Iako ćete i dalje moći da pokrenete i koristite Office 2003, možda bi trebalo da nadogradite Office na noviju verziju da biste stalno dobijali podršku i ispravke.

Napomena : Ako vaša organizacija koristi Office 2003, više informacija potražite na kraju stranice podrške za Windows XP SP3 i Office 2003.

Kako da proverim koju verziju sistema Office koristim?

Da biste utvrdili koju verziju sistema Office koristite, pratite korake iz sledećeg članka: „Koju verziju sistema Office koristim?

Više informacija o životnom ciklusu podrške

Za više informacija o životnom ciklusu podrške za ove verzije sistema Office posetite lokaciju Veb stranica životnog ciklusa Microsoft podrške.

Da biste saznali više o smernicama za podršku, pročitajte članak Najčešća pitanja o smernicama za životni ciklus Microsoft podrške.

Napomena :  Podrška za operativni sistem Windows XP SP3 se takođe završava 8.aprila 2014. Za više informacija posetite stranicu podrška se završava za neke verzije operativnog sistema Windows.

Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!