Završena je podrška za Office za Mac 2011

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Objavljeno: septembar 2017.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Podrška za Office za Mac 2011 završio 10 oktobar 2017. Budite sigurni da sve svoje Office 2011 aplikacije će nastaviti da funkcioniše – neće nestanu iz Mac, niti će ste izgubili podatke. Ali ovde je tako, na kraju podrške za vas:

  • Više ne dobijate Office za Mac 2011 ispravke softvera sa Microsoft Update.

  • Više ne dobijate bezbednosne ispravke. Bezbednosne ispravke koje su kako biste zaštitili Mac od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera.

  • Više nećete primati tehničku podršku preko telefona ili ćaskanja.

  • Neće biti obezbeđene dodatne ispravke za sadržaj podrške. Zapravo, većina sadržaja pomoći na mreži će biti povučena.

Zašto Microsoft to radi?

Office za Mac 2011, kao što je većina Microsoft proizvode, ima životnog ciklusa podrške tokom kojeg nudimo vam nove funkcije, popravke grešaka, bezbednosne ispravke i tako dalje. Ovaj životni ciklus obično traje pet godina od datuma prvog izdanja proizvoda.

Koje opcije imam?

Iako ćete i dalje moći da koristite Office for Mac 2011, možda ćete želeti da izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office tako da možete da ostanete u toku sa svim najnovije funkcije, zakrpe i bezbednosne ispravke.

Opcije nadogradnje uključuju: 

  • Nadogradnja na Office 365, odaberite verziju sistema Office koja dolazi uz Word, Excel, PowerPoint i druge aplikacije, u zavisnosti od plan za pretplatu. Uz Office 365 aplikacije su dostupne na računaru i putem pregledača; jednu pretplatu možete da ih koristite na Mac računaru i računar.

  • Nadogradnja na sistemu Office 2016 za Mac. Office 2016 za Mac je jednokratnu kupovinu (ne pretplatu) za instalaciju na Mac računaru samo.

Srodne teme

Koju verziju sistema Office koristim?
Office za Mac 2011 dostupnost
najčešća pitanja o životnom ciklusu – Opšte postavke smernica pitanja

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×