Završena je podrška za Office 2003

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednji put ažurirano 2014-10-28

Podrška i ispravke za Office 2003 više nisu dostupni. Office 2003 proizvodi više ne primaju sledeće:

  • Pomoć za podršku

  • Ispravke sadržaja na mreži

  • Ispravke softvera sa lokacije Microsoft Update

  • Bezbednosne ispravke koje vam pomažu da zaštitite računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera, koji mogu da vam ukradu lične informacije.

Iako je i dalje moći da pokrenete i koristite Office 2003, možda ćete želeti da izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office da dobijate podršku i ispravke.

Napomena: Ako vaša organizacija koristi Office 2003, idite na kraju stranice podrške za Windows XP SP3 i Office 2003 za više informacija.

Kako da proverim koju verziju sistema Office koristim?

Da biste utvrdili koju verziju sistema Office koristite, pratite korake iz sledećeg članka: „Koju verziju sistema Office koristim?

Više informacija o životnom ciklusu podrške

Za više informacija o životnom ciklusu podrške za ove verzije sistema Office posetite lokaciju Veb stranica životnog ciklusa Microsoft podrške.

Da biste saznali više o smernicama za podršku, Pročitajte Microsoft podrške životnog ciklusa smernica najčešća pitanja o.

Napomena: Podrška za takođe se završava za Windows XP SP3 8 April 2014. Za više informacija, idite na stranicu Podrška prestaje za neke verzije operativnog sistema Windows .

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×