Zaustavljanje sinhronizacije u deljenoj fascikli u sistemu SharePoint Workspace 2010

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sinhronizaciju deljene fascikle možete da zaustavite dok je koristite ili na traci za pokretanje.

Zaustavljanje sinhronizacije prilikom korišćenja deljene fascikle

Kliknite na dugme Zaustavi sinhronizovanje ime deljene fascikle u oknu Zadaci sinhronizacije .

Napomena : Ova radnja utiče samo na računar na kom ste izabrali opciju. Ako želite da zaustavite sinhronizaciju za deljenu fasciklu na svim računarima na kojima imate nalog, morate da izaberete opciju za brisanje kao što je opisano ispod.

Zaustavljanje sinhronizacije na traci za pokretanje

  1. Izaberite deljenu fasciklu za koju želite da zaustavite sinhronizaciju.

  2. Na kartici Početak kliknite na strelicu za padajući meni na dugmetu Izbriši i izaberite opciju za brisanje.

    Detalji

    • Izbriši: deljena fascikla se briše iz naloga na računaru. Međutim, ako ste dodali nalog na više računara, deljena fascikla će i dalje biti navedena u okviru kategorije „Nije na ovom računaru“. Ukoliko želite, možete da vratite izbrisanu deljenu fasciklu u prethodno stanje tako što ćete je dohvatiti sa drugog računara.

    • Izbriši sa svih računara: deljena fascikla se briše sa svih računara na kojima imate nalog. Članstvo u deljenoj fascikli se obustavlja osim ako vas drugi član ponovo ne pozove. Ova opcija se prikazuje samo ako imate nalog na više računara.

    • Izbriši za sve članove: deljena fascikla se briše sa računara svih članova radnog prostora. Ova opcija je dostupna samo menadžerima. Koristite ovu opciju samo ako ste sigurni da nijedan član više ne koristi deljenu fascikli i da su sve neophodne informacije arhivirane.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×