Zaustavljanje obrade dodatnih pravila u usluzi Outlook.com

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pravila vam omogućavaju da rukujete e-porukama na osnovu više različitih kriterijuma. Na primer, sve poruke od nekoga možete da premestite u neku fasciklu, ili možete odmah da izbrišete sve poruke sa dosadnog sajta za kupovinu na mreži.

Ponekad možete da podesite nekoliko pravila koja se mogu primeniti na jednu poruku. Na primer, ako ste kreirali pravilo za premeštanje svih poruka sa redom za temu „Planovi za svadbu“ u neku fasciklu, a zatim kreirali drugo pravilo za brisanje svih poruka sa prilozima, verovatno nećete želeti da se izbriše e-poruka „Planovi za svadbu“ koja sadrži prilog. Ako želite da to sprečite, možete da koristite opciju Zaustavi obradu dodatnih pravila na prvom pravilu.

Naredna pravila će biti zanemarena, čak i ako se odnose na tu poruku. Bez ove postavke, pokrenuće se sva pravila koja se odnose na tu poruku.

Kako sve ovo funkcioniše?

U ovom primeru, Planer za svadbu pravilo premešta bilo koju e-poruku sa Jasmin Wolfevenčanje fascikle osim ako je poruka označena kao Velika važnost. Zaustavi obradu dodatnih pravila je odabrano, pa da nema dodatne obrade.

Primenjena višestruka pravila

Kako da se zaustavi obrada dodatnih pravila

  1. Na vrhu stranice, izaberite Postavke Settings > Prikaži sve postavke programa Outlook.

  2. Izaberite stavke Pošta > Pravila.

  3. Izaberite Uredi Uređivanje pored pravila koje želite da primenite zaustavi obradu dodatnih pravila.

  4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu za zaustavi obradu dodatnih pravila.

Takođe pogledajte

Korišćenje pravila za prijemno poštansko sanduče u usluzi Outlook.com

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×