Zapisivanje pozdravnih poruka govorne pošte opcije „Objedinjena razmena poruka“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje potražite u članku Šta je to Microsoft Exchange nalog?Exchange 2007 administrator morate da omogućite funkciju objedinjenu razmenu poruka za ove komande bude dostupan.

Možete da podesite više opcija govorne pošte. One obuhvataju postavljanje PIN koda glasovnog pristupa programu Microsoft Office Outlook na početnu vrednost, pozdravne poruke govorne pošte, kao i obaveštenja o propuštenim pozivima.

Pozdravne poruke govorne pošte predstavljaju poruke koje pozivaocu čuju nego što ostave poruku govorne pošte. Ako ste u kancelariji, pozivaocima se reprodukuje pozdravna poruka govorne pošte. Ako ste status postavili na „Odsutan iz kancelarije“, reprodukovaće se poruka kada niste u kancelariji. Pozivaocima se podrazumevano reprodukuju standardne pozdravne poruke govorne pošte. Međutim, možete da zapišete lične pozdravne poruke govorne pošte, kao i pozdravne poruke koje će se koristiti kada niste u kancelariji.

Napomena : Opcije govorne pošte u programu Microsoft Office Outlook 2007 dostupne su i u programu Microsoft Office Outlook Web Access.

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

 2. Izaberite karticu Govorna pošta.

 3. U odeljku Govorna pošta sa liste Odaberite pozdravnu poruku koju će pozivaocu čuti odaberite odgovarajuću pozdravnu poruku govorne pošte.

  Ako želite da personalizujete pozdravnu poruku govorne pošte koja će se koristiti kada ste u kancelariji, izaberite opciju Pozdravna poruka govorne pošte. Ukoliko želite da personalizujete pozdravnu poruku kada niste u kancelariji izaberite opciju Pozdravna glasovna poruka kada niste u kancelariji.

 4. Kliknite na dugme Pozovi.

 5. U dijalogu Preslušavanje preko telefona unesite broj u polje Biraj broj ili izaberite broj sa liste nedavno korišćenih brojeva.

  Brojevi za funkciju „Reprodukovanje na telefonu“

  Upišite broj sa svim prefiksima na isti način na koji biste ga izabrali na telefonu u kancelariji. Na primer, mogli biste da upišete 12345 za lokal ili 9 (011) 012 3456 za spoljnu liniju poslovnog telefonskog sistema. Zagrade, crtice i razmaci nisu neophodni, mada kasnije mogu da olakšaju čitanje.

 6. Kliknite na dugme Biraj broj.

  Telefonski poziv je upućen na broj telefona koji je naveden u polju Biraj broj.

 7. Kada primite poziv od sistema opcije „Objedinjena razmena poruka“, pratite uputstva koja je obezbedio operator opcije „Objedinjena razmena poruka“ Exchange 2007 servera da biste snimili personalizovanu pozdravnu poruku govorne pošte.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×