Zapisivanje pozdravnih poruka govorne pošte opcije „Objedinjena razmena poruka“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada vaš Microsoft Exchange Server nalog je konfigurisan za objedinjenu razmenu poruka, nalog govorne pošte automatski dolazi uz sistemski generisana standardne pozdravne poruke i za prošireni odsustvo pozdrav. Za još ličnih iskustvo, možete da snimite svoje poruka govorne pošte za jednu ili obe pozdrave.

Način zapisivanja pozdravne poruke govorne pošte zavisi od toga da li koristite Objedinjena razmena poruka sa Exchange Server 2010 ili Exchange Server 2007.

Napomena : Ova funkcija zahteva Microsoft Exchange Server 2010 ili Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Administrator Exchange servera morate da omogućite funkciju "Objedinjena razmena poruka".

Snimanje pozdravnu poruku govorne pošte u objedinjenu razmenu poruka sa nalogom Exchange 2010

Napomena : Opcije govorne pošte koje se nalaze u Microsoft Outlook 2010 dostupne su i u Outlook Web App.

 1. U Outlook, izaberite karticu datoteka .

 2. Izaberite stavku Upravljanje govorne pošte.

  Napomena : Kad u Veb pregledaču otvara se budete upitani za akreditive za prijavljivanje za Outlook Web App.

 3. U polju Unesite broj telefona koji želite da sistem govorne pošte da se pozovem kada koristite Preslušavanje preko telefona funkcija otkucajte broj telefona koji sistem možete koristiti da biste pozvali ste. Otkucajte broj tačno onako kako bi pozovite broj sa office telefona, uključujući sve prefiksa. Na primer, možete da upišete 12345 za lokal ili 9 (425) 555-0183 za spoljnu liniju poslovnog telefonskog sistema. Zagrade, crtice i razmaci nisu neophodni, ali može biti lakši za čitanje.

  Napomena : Exchange administratori mogu da ograniče Preslušavanje preko telefona. Na primer, možda nećete moći da biste naveli broj telefona koji nije iz organizacije.

 4. Kliknite na dugme Pozovi me na moj Reprodukuj na broj telefona da biste preslušali ili snimili pozdravnu poruku govorne pošte.

 5. Kada primite poziv iz sistema pozdravnih poruka, sledite glasovna uputstva da biste pozdravne poruke zapisa personalizovane govorne pošte.

Snimanje pozdravnu poruku govorne pošte u objedinjenu razmenu poruka sa nalogom Exchange 2007

 1. U Outlook, izaberite karticu datoteka .

 2. Izaberite stavku Upravljanje govorne pošte.

 3. Izaberite karticu Govorna pošta.

 4. Kliknite na dugme Pozovi.

 5. U dijalogu Preslušavanje preko telefona unesite broj u polje Biraj broj ili izaberite broj sa liste nedavno korišćenih brojeva.

  Upišite broj sa svim prefiksima na isti način na koji biste ga izabrali na telefonu u kancelariji. Na primer, mogli biste da upišete 12345 za lokal ili 9 (011) 012 3456 za spoljnu liniju poslovnog telefonskog sistema. Zagrade, crtice i razmaci nisu neophodni, mada kasnije mogu da olakšaju čitanje.

  Napomena : Exchange administratori mogu da ograniče Preslušavanje preko telefona. Na primer, možda nećete moći da biste naveli broj telefona koji nije iz organizacije.

 6. Kliknite na dugme Biraj broj.

  Telefonski poziv je upućen na broj telefona koji je naveden u polju Biraj broj.

 7. Kada primite poziv iz sistema pozdravnih poruka, sledite glasovna uputstva da biste pozdravne poruke zapisa personalizovane govorne pošte.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Odaberite Objedinjena razmena poruka govorne pošte za pozdrav

Poništavanje Objedinjena razmena poruka govorne pošte PIN-a

Uključivanje ili isključivanje obaveštenja objedinjene razmene poruka

Uvod u Microsoft Exchange Objedinjena razmena poruka

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×