Zanemarivanje svih e-poruka u razgovoru

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Neželjene razgovore možete eliminisati iz prijemnog poštanskog sandučeta pomoću funkcije „Zanemari razgovor“. Funkcija „Zanemari razgovor“ uklanja sve poruke u vezi sa razgovorom koji izaberete i premešta sve buduće poruke iz razgovora direktno u fasciklu Izbrisane stavke.

Šta je to razgovor?

Razgovor će vam možda biti poznat i kao termin za nit e-pošte. Razgovor je kompletan skup e-poruka od prve poruke pa kroz sve odgovore. Poruke u razgovoru imaju istu temu.

Na primer, kad nekome pošaljete poruku i ta osoba zatim odgovori, dobija se razgovor. U mnogim razgovorima mogu da postoje uzajamni odgovori. U okviru razgovora, više osoba može da odgovori na različite poruke.

 1. Na listi poruka izaberite razgovor ili poruku iz razgovora koji želite da zanemarite.

 2. Izaberite karticu Početak.

 3. U grupi Brisanje kliknite na dugme Zanemari.

  Komanda „Zanemari“ na traci

  Ako radite u otvorenoj poruci, izaberite karticu Poruka, a zatim u grupi Brisanje kliknite na dugme Zanemari.

 4. Izaberite stavku Zanemari razgovor.

  Napomena :  Komanda Zanemari razgovor u 4. koraku pojavljuje se i u dijalogu Zanemarivanje razgovora. Ovaj dijalog se ne pojavljuje ako ste prethodno potvrdili izbor u polju za potvrdu Ubuduće ne prikazuj ovu poruku.

Da biste prestali da zanemarujete razgovor, uradite sledeće:

Napomena : Zanemareni razgovor možete oporaviti samo ako je još uvek dostupan u fascikli Izbrisane stavke.

 1. U fascikli Izbrisane stavke izaberite razgovor koji želite da oporavite ili neku poruku iz tog razgovora. Fascikla Izbrisane stavke je podrazumevano raspoređena po datumu. Da biste se prebacili na prikaz razgovora, kliknite na dugme Rasporedi po, a zatim izaberite stavku Razgovor.

 2. Izaberite karticu Početak.

 3. U grupi Brisanje kliknite na dugme Zanemari.

  Komanda „Zanemari“ na traci

 4. Izaberite stavku Prestani da zanemaruješ razgovor.

  Razgovor će biti vraćen u Prijemno poštansko sanduče. Buduće poruke biće isporučene u Prijemno poštansko sanduče.

  Napomena :  Komanda Prestani da zanemaruješ razgovor u 4. koraku pojavljuje se i u dijalogu Prestanak zanemarivanja razgovora. Ovaj dijalog se ne pojavljuje ako ste prethodno potvrdili izbor u polju za potvrdu Ubuduće ne prikazuj ovu poruku.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×