Zanemarivanje svih e-poruka u razgovoru

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Neželjene razgovore možete eliminisati iz prijemnog poštanskog sandučeta pomoću funkcije „Zanemari razgovor“. Funkcija „Zanemari razgovor“ uklanja sve poruke u vezi sa razgovorom koji izaberete i premešta sve buduće poruke iz razgovora direktno u fasciklu Izbrisane stavke.

Šta je to razgovor?

Možda znate razgovora tako što ćete termina e-poštu niti. Razgovora je dovršeno lanac e-poruke iz prve poruke kroz sve odgovore. Poruke o razgovoru imaju istu temu.

Na primer, kada šaljete poruku nekome, a zatim odgovorili su razgovora rezultata. U mnogim razgovore, možda postoji mnogo odgovora napred i nazad ili čak i više osoba sve odgovaranja na delove razgovor.

 1. Na listi poruka izaberite razgovor ili poruku iz razgovora koji želite da zanemarite.

 2. Na kartici Početak, u grupi Brisanje kliknite na dugme Zanemari.

  Komanda „Zanemari razgovor“

  Ako radite u otvorenoj poruci, na kartici Poruka, u grupi Brisanje kliknite na dugme Zanemari.

 3. Izaberite stavku Zanemari razgovor.

  Napomena : Komanda " Zanemari razgovor " u koraku 3 će se pojaviti u dijalogu Zanemari razgovor . Ovaj dijalog se ne prikazuje ako ste prethodno izabrali u polju za potvrdu Ne prikazuj ponovo ovu poruku .

Da biste prestali da zanemarujete razgovor, uradite sledeće:

Napomena : Zanemareni razgovor možete oporaviti samo ako je još uvek dostupan u fascikli Izbrisane stavke.

 1. U fascikli Izbrisane stavke izaberite razgovor koji želite da oporavite ili neku poruku iz tog razgovora. Fascikla Izbrisane stavke je podrazumevano raspoređena po datumu. Da biste se prebacili na prikaz razgovora, kliknite na dugme Rasporedi po, a zatim izaberite stavku Razgovor.

 2. Na kartici Početak, u grupi Brisanje kliknite na dugme Zanemari.

  Komanda „Zanemari razgovor“

 3. Izaberite stavku Prestani da zanemaruješ razgovor.

  Razgovor će biti vraćen u Prijemno poštansko sanduče. Buduće poruke biće isporučene u Prijemno poštansko sanduče.

  Napomena : Komanda Prestali da zanemarujete razgovor u koraku 3 se pojavljuje u dijalogu Prestali da zanemarujete razgovor . Ovaj dijalog se ne prikazuje ako ste prethodno izabrali u polju za potvrdu Ne prikazuj ponovo ovu poruku .

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×