Zadrži originalni Office Live URL na novoj Veb lokaciji Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Informacije za SharePoint Online javni veb sajt u ovom članku važe samo ako je vaša organizacija kupila Office 365 pre 9. marta 2015. Korisnici koji trenutno koristite ovu funkciju i dalje će imati pristup funkciji najmanje dve godine nakon datuma ove izmene 9. marta 2015. Novi korisnici, koji su se pretplatili na Office 365 posle ovog datuma izmene, nemaju pristup ovoj funkciji. Kako stvari budu napredovale, Office 365 korisnici će imati pristup vodećim ponudama nezavisnih proizvođača koji im omogućava da imaju javni veb sajt koji obezbeđuje kompletno rešenje i prisustvo na mreži. Za više informacija o ovoj promeni pogledajte članak Informacije o promenama u funkciji SharePoint Online javni veb sajt u usluzi Office 365.

5/16/2012 09:15.

Napomena : Ovaj članak je deo kolekcije objavljenih poruka sa četiri godine prvi tačku blog za krajnje korisnike SharePoint.

Ako ste nedavno premestili sa lokacije Office Live u Office 365, verovatno ste primetili da URL adresa stranice se razlikuju. Na primer, videćete /pages/ uključeno u Office 365 URL koji ne pojavljuje u Office Live URL ADRESE za na istoj stranici. Iako to nije problem prilikom pristupa stranica na lokaciji, to može biti problem za druge lokacije i pretraživači koje su povezane sa te. Na sreću, postoji procedura za održavanje originalne URL adrese, ovde:

URL adrese održi Veb stranicu sa Veb lokacije za Office Live

Da vam to korisne,

MP

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×