Zaboravljena lozinka za datoteku ličnih fascikli (.pst)

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Simptomi

Ako su zaštićene datoteku ličnih fascikli (.pst) , a niste izabrali Sačuvaj ovu lozinku u okviru sa listom potvrdu lozinke, pojavljuje se dijalog slično kao sledeći kada pokušate da otvorite .pst datoteku u Microsoft Outlook.

Lozinka ličnih fascikli

Ako je lozinka kucate u polju lozinka netačna, dobijate sledeću poruku o grešci: lozinka koje ste otkucali je netačna. Ponovo otkucajte lozinku.

Uzrok

Koju ste uneli netačnu lozinku.

Rešenje

Da biste otvorili .pst datoteku, morate uneti ispravnu lozinku. Ne zaboravite da .pst lozinke razlikuju mala i velika slova. Pokušajte da se seti da li koju ste dodelili lozinku velika i mala slova i uverite se da taster CAPS LOCK nije uključen.

Lozinke se ne može da Uspostavi početne vrednosti ili spasti ako izgubim. Microsoft nije mogao da biste preuzeli lozinke za izgubljeni .pst datoteke.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×