Zašto zahteva oblaku rešenje dobavljač odnos sa postojeće Office 365 korisnik?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sada možete da zatražite oblaku rešenje dobavljač (CSP) relacije sa Office 365 klijente koji ste već kupili pretplatu direktno iz Microsoft.

Napomena : Tražite sadržaj pomoći partnera? Pogledajte pomoć za partnere.

Prednosti zahtevate lokalnog prodavca relacije sa direktno klijenta

Kao lokalnog prodavca možete da dođete do potencijalne klijente bez obzira na to kako se klijenti prvi put kreira. Cloud rešenje dobavljač (CSP) partnerima i klijentima da sada vršite interakciju na sledeće načine:

  • Postojećeg kupca direktno Office 365 možete da uspostavite vezu sa CSP.

  • Postojećeg kupca direktno Office 365 možete kupiti pretplate sa CSP.

Partneri možete da uspostavite CSP relacije sa klijentima koje već imate postojeće zakupcima ili pretplate i zatim možete da ih prodaju CSP pretplate.

CSP klijenta takođe možete kupiti pretplate sa direktno iz Microsoft i više nije ograničena na kupovinu pretplate kroz njihove CSP prodavca. Sa ovim, partneri možete da uspostavite CSP relacije sa klijenta koji već ima postojeće pretplate i postojeće zakupca i da zatim prodati CSP pretplate tog kupca. Dok to omogućava postojanje CSP i drugu pretplatu tipove na istom zakupcu klijenta, ovo ne promenite ili utiče na bilo koju od klijenta prethodno kupili pretplatu. Te pretplate će ostati aktivan i nepromenjen, a sve Partner--zapisa (POR) povezane sa tim pretplate ostaje na mestu. Pored toga, klijent možete nastaviti da kupujete pretplate putem ovih drugih kanala uz njihove CSP pretplata, na primer, direktno iz Microsoft.

Za uputstva o tome kako da zatražite ovu vezu, pogledajte članak partneri: zahtev prodavca relacije.

NAJČEŠĆA PITANJA

Koja je uloga CSP treba da imate da biste poslali lokalnog prodavca poziv pošta?   

CSP partnera sa puno administracije (AdminAgents) i prodaje podrške (SalesAgents) uloge možete poslati poštu.

Možete da prikažete pretplate klijenti kupili direktno od MicrosoftCSP partneri?   

Da, CSP partnera možete da prikažete sve pretplate, ali sve pretplate koje ste kupili direktno od Microsoft su samo za čitanje.

Da li da klijenti vidimo koje su kupljene od lokalnog prodavca CSP za njih?   

Ne, klijente nije moguće prikazati u polju Office 365 administrativni centar, u okviru naplata > pretplate. Međutim, klijente može da vidi licence iz te pretplata u okviru naplata > licence.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×