Zašto vidim zeleni lak na traci

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Videćete zeleni lak na traci ako podesite veličinu prozora za programe Microsoft Office tako da na traci umanjena i ikona niste dodali novu prilagođenu grupu ili komande dodate u prilagođenu grupu nema ikona povezane sa njim.

Ikona se prikazuje ako dodate prilagođenoj grupi na priručnoj traci i da pomogne da razlikujete sopstvene prilagođene trake i trake podrazumevani.

Dodavanje ikone koja predstavlja prilagođenu grupu ili komandu

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. U okviru Pomoć izaberite stavku Opcije.

  3. Izaberite stavku Prilagodi traku.

  4. U prozoru Prilagođavanje trake, u okviru liste Prilagođavanje trake izaberite prilagođenu grupu ili komandu koje ste dodali.

  5. Kliknite na dugme Preimenuj, a zatim na listi simbol , kliknite na ikonu koju želite da predstavite kao grupu ili komande.

  6. U dijalogu Preimenovanje kliknite na dugme U redu.

  7. Da biste videli i sačuvali prilagođavanja, kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevede mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×