Zašto sam dobio govore nalog će biti izbrisane e-poruke?

Zašto sam dobio govore nalog će biti izbrisane e-poruke?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako niste koristili OneDrive nalog u poslednje dve godine, dobićete ovo upozorenje e-pošte.

Snimak ekrana e-pošte

Ako primite e-poruke kao što je ovaj, to je zato što oba:

  • Niste koristili OneDrive nalog u dve godine.

  • Koristili ste poslovni ili školski nalog da biste kreirali lični Microsoft nalog pre nekoliko godina. To da su za Xbox, Skype ili Outlook.com, ali u nalog OneDrive koja se kreira i.

Napomene: 

  • Vaš OneDrive nalog se zamrzava ako ga ne koristite duže od godinu dana ili ako premašite ograničenje OneDrive skladišta duže od tri meseca.

  • E-poruke je samo primeniti na lični nalog koji ste povezani na lokaciji onedrive.com. Nije primenljivo ako imate pretplatu na SharePoint Online, koje obuhvataju OneDrive for Business.

  • Datumi mogu se razlikovati, iznad slika je primer.

Šta da radim?

Ako niste sigurni da li koristite lični OneDrive, prijavite se na lokaciji onedrive.com da ponovo aktivirate i pregledajte svoj nalog.

Da li je ovo phishing e-pošte?

E-poruke od email@mail.onedrive.com su originalni Microsoft komunikacije i se odnose na lični OneDrive (onedrive.com).

Saveti: 

  • Ako niste sigurni da li je e-poštu legitimne ili ne, kliknite na vezu e-pošte, ali prijavi se u onedrive.com da ponovo aktivirate i pregledajte svoj nalog.

  • Ako i dalje mislite da je to phishing e-poštu, kopirajte i nalepite phishing prevara poruku u praznu novu poruku kao prilog i poslali ga u phish@office365.microsoft.com

Možete da objedinite moje Microsoft i Office 365 poslovnog ili školskog naloga?

ne. Lični Microsoft nalozi i Office 365 poslovnog ili školskog naloga nije moguće objediniti, ali se mogu koristiti naporedno. Pročitajte više u članku mogu da objedinite moje lične i rade Microsoft naloga?

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Još ispravki za nedavne probleme sa programom OneDrive

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×