Zašto ne mogu da ugradim video u PowerPoint?

Zašto ne mogu da ugradim video u PowerPoint?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da ugradite samo YouTube video zapise u PowerPoint u ovom trenutku.

Ako biste želeli PowerPoint podržava video zapise iz drugih kanala, imajte Pošaljite nam povratne informacije.

Greška:„PowerPoint ne može da umetne video zapisa iz koda za ugradnju”

Nemojte koristiti kôd za ugradnju koje započinje http; neće funkcionisati. Da bi ispravno radila, kôd možete koristiti da biste ugradili video zapis moraju da počinju ili <iFrame ili <object:

Da bi ispravno radila, kôd možete koristiti da biste ugradili video zapis moraju da počinju od „iFrame” ili „< objekta”.
Ako kôd za ugradnju počinje sa „http”, video zapis neće biti ugrađen uspešno.

Pogledajte sledeću proceduru za uputstva o kopiranju kôd za ugradnju na lokaciji YouTube.

Ugrađivanje YouTube video zapisa (samo video tip PowerPoint podržava)

 1. Pronađite YouTube video zapis koji želite da umetnete.

 2. Ispod okvira video zapisa, kliknite na dugme deli, a zatim ispod nje, izaberite stavku Ugradi.

  Kliknite na dugme deli, a zatim izaberite stavku ugradi

 3. Kliknite desnim tasterom miša na ugrađeni kôd i kliknite na dugme Kopiraj.

  Kopiranje iFrame koda za ugradnju

 4. U PowerPoint, na kartici " Umetanje " na traci, uradite nešto od sledećeg:

  • PowerPoint 2013 ili 2016, izaberite Video > Video zapis na mreži. Kliknite desnim tasterom miša polje Iz Video koda za ugradnju , nalepite da nalepite kôd za ugradnju i kliknite na strelicu.

   Dugme na traci za umetanje video zapisa na mreži u programu PowerPoint
  • U PowerPoint 2010, izaberite stavke Video > video zapisa sa Veb lokacije. Kliknite desnim tasterom miša u polju za Umetanje video zapisa sa Veb lokacije , kliknite na dugme da biste nalepili kôd za ugradnju nalepite i kliknite na dugme Umetni.

   Dugme na traci za umetanje video zapisa na mreži u programu PowerPoint 2010

   Važne:    Ako ne vidite video zapisa sa Veb lokacije u padajućem meniju Video , dvaput proverite da li imate instalirane potrebne ispravke za Office. Međutim, ako vidite video zapisa sa Veb lokacije u padajućem meniju, ali je onemogućena ili nedostupna, proverite da li imate instaliran Adobe Shockwave Player .

 5. Na kartici Projekcija slajdova , izaberite stavku Od trenutnog slajda da biste prikazali i reprodukovali ugrađeni video zapis. Možda ćete morati da kliknete na video čuvar mesta da biste dobili pregled da slika izgleda po prvi put.

  Ako se video zapis ne ugradi ispravno, Pročitajte zahtevima za korišćenje PowerPoint YouTube funkcije i uverite se da imate instalirane za svoju verziju PowerPointneophodne ispravke.

Poboljšajte reprodukciju ugrađeni video zapisa

PowerPoint koristi tehnologiju reprodukcije video zapisa u Internet Explorer za omogućavaju da reprodukujete video zapis koji je ugrađen na slajdu.

Da biste se uverili da se video zapis reprodukuje glatko, preporučujemo da imate najnoviju verziju programa Internet Explorer koji možete da preuzmete na računar odavde. Internet Explorer samu nije potrebno da budu otvoreni za vreme reprodukcije video zapisa; PowerPoint jednostavno koristi njegove osnovnu tehnologiju prilikom reprodukcije video zapisa.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×