Zašto ne mogu da pristupim SharePoint lokacija u sistemu Office?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ustanovite da niste u mogućnosti da biste pristupili često koristi SharePoint lokacije ili Office 365 grupe iz sistema Office, Office Graph isključena.

Šta je to Office Graph?

Office Graph mape relacije između osoba i informacija i se ponaša kao osnovu za Office iskustva koje su važne i personalizovane svakoj osobi. Office Graph koristi sofisticirane tehnike mašinskog učenja za povezivanje osoba relevantan sadržaj, razgovora i ljudi oko njih.

Office Graph predstavlja potrebne za pristup često korišćenim dokumenata u SharePoint lokacija i Office 365 grupama direktno iz Microsoft Office aplikacija.

Kako da ponovo omogućite Office Graph?

Ako je ovo samo za jednog korisnika ga mogu ponovo omogućiti tog korisnika se prijaviti na portal Office 365 u njihovom pregledaču (https://www.office.com), kada kliknete na dugme meni na vrhu ulevo ugao, izabrati Delve , a zatim odete na postavke.

Kliknite na dugme menija u gornjem levom uglu da biste pristupili Delve pločica

Dugme "postavke" izgleda kao zupčanik i nalazi se ka gornjem desnom uglu ekrana.

Izaberite stavku „Postavke“ u Office 365 zaglavlju

Kada kliknete na njega. Odaberite opciju postavke. Uverite se da Prikaz dokumenata u usluzi Delve i u prikazu Discover u usluzi OneDrive for Business je omogućena, zatim kliknite na dugme u redu.

Ako imate Graph onemogućeno za celu organizaciju, a zatim se Office 365 administratoru da ga ponovo uključite. Za uputstva o tome kako da ga ponovo omogućite u članku kontrola pristupa funkciji Office Graph.

Takođe pogledajte

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×