Zašto je neki tekst istaknut u deljenoj beležnici u programu OneNote 2016 za Windows?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada radite u deljenoj beležnici i neko drugi doda sadržaj, naslovi radnih svezaka, odeljci i stranice koje su promenjene postaju podebljane i novi sadržaj na svakoj stranici je istaknut. Ovo oblikovanje vas obaveštava da postoje ispravke za redigovanje i olakšava pronalaženje promena.

Snimak ekrana dugmeta „Sakrij autore“ u programu OneNote 2016.

Napomena :  Ovo isticanje se razlikuje od markera teksta koji možete da primenite na tekst sa kartice Početak, čak i ako izgleda slično.

Kada kliknete na stranicu, podebljavanje i automatsko isticanje nestaje da bi pokazalo da ste ga pregledali. Međutim, ne morate da prođete kroz svaki odeljak ili stranicu pojedinačno da biste uklonili istaknute sadržaje. Odeljke i beležnice možete da označite kao pročitane da biste uklonili podebljavanje i istaknute sadržaje odjednom.

Da biste označili odeljak kao pročitan:

  1. Kliknite na karticu odeljka sa nepročitanim sadržajem i izaberite stavke Istorija > Označi kao pročitano.

  2. Izaberite stavku Označi kao pročitano.

    Snimak rezultata dugmeta „Označi kao pročitano“ u programu OneNote 2016.

Da biste označili celu beležnicu kao pročitanu, izaberite stavke Istorija > Označi kao pročitano > Označi beležnicu kao pročitanu.

Savet :  Ako želite ponovo da primenite podebljanje i isticanje na stranici, kao podsetnik da biste pogledali kasnije, izaberite stavke Označi kao pročitano > Označi kao nepročitano.

Kada pregledate promene drugih osoba, možete i da vidite listu promena u deljenoj beležnici i inicijale drugih autora navedene pored njihovih promena.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×