Zašto je neki tekst istaknut u deljenoj beležnici?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada radite u deljenoj beležnici i neko drugi doda sadržaj, naslovi radnih svezaka, odeljci i stranice koje su promenjene postaju podebljane i novi sadržaj na svakoj stranici je istaknut. Ovo oblikovanje vas obaveštava da postoje ispravke za redigovanje i olakšava pronalaženje promena.

Kartice stranice i odeljka su podebljane, a tekst je istaknut kada neko doda sadržaj u deljenu beležnicu.

Napomena : Ovo isticanje se razlikuje od isticanje možete da primenite na tekst sa kartice " Početak ", čak i ako izgleda slično.

Kada kliknete na stranicu, podebljavanje i automatsko isticanje nestaje da bi pokazalo da ste ga pregledali. Međutim, ne morate da prođete kroz svaki odeljak ili stranicu pojedinačno da biste uklonili istaknute sadržaje. Odeljke i beležnice možete da označite kao pročitane da biste uklonili podebljavanje i istaknute sadržaje odjednom.

Da biste označili odeljak kao pročitan:

  1. Kliknite na karticu odeljka sa nepročitanim sadržajem i izaberite stavke Istorija > Označi kao pročitano.

  2. Izaberite stavku Označi kao pročitano.

    Kliknite na dugme Označi kao pročitano da biste uklonili podebljanje i isticanje u deljenoj beležnici.

Da biste označili celu beležnicu kao pročitanu, izaberite stavke Istorija > Označi kao pročitano > Označi beležnicu kao pročitanu.

Savet :  Ako želite ponovo da primenite podebljanje i isticanje na stranici, kao podsetnik da biste pogledali kasnije, izaberite stavke Označi kao pročitano > Označi kao nepročitano.

Kada pregledate promene drugih osoba, možete i da vidite listu promena u deljenoj beležnici i videli inicijale drugih autora navedene pored njihovih promena.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×