Zašto je SharePoint Workspace izbrisao i ponovo dodao listu koja je vraćena u prethodno stanje na serveru?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Za razne razloga, SharePoint administratoru se ponekad će biti potrebno za pokretanje procesa vraćanja u prethodno stanje na SharePoint liste. To je obično potreban ako postoji problem sa liste kao što su oštećenja. Bilo kom trenutku listu mora vratiti u prethodno stanje na serveru, on takođe mora biti izbrisan, a zatim ponovo dodati SharePoint radni prostor. Videćete sledeću poruku:

Poruka upozorenja koja vas obaveštava da će lista biti izbrisana i ponovo dodata

Kada je lista ponovo dodati SharePoint radni prostor, podatke liste uključivaće sadržaj koji je poslednji put sinhronizovan između SharePoint radnog prostora i SharePoint lokacije. Ako vam imaju nesinhronizovane ispravke kada dobijete informacije o sinhronizaciji poruku, ove ispravke biće izgubljene.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×