Zašto dobijam poruku da rešim problem sa svojom Internet vezom?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Videćete poruku o vezu sa Internetom, kada niste povezani sa naših usluga. To se može dogoditi kada ste van mreže, ali ako usluge van mreže iz nekog razloga.

Ako vezu sa mrežom ili internet ne funkcioniše, pogledajte članak šta možete da uradite da rešite problem.

Ako tražite predloške, možda ćete da dođete do kategorije predložaka koji nije dostupan. Umesto toga, Pronađite predloške tako što ćete potražiti na listi kategorija predložak ili pomoću polja za pretragu da biste pronašli predloške na Veb lokaciji Office.

Čak i kada ne možete da dođete do naše sadržaja na mreži, možete i dalje mogu da sadržaj koji je instaliran sa sistemom Office. Listu dostupnih predložaka prikazuje predloške koje su instalirane na računaru. Takođe, skup sadržaj pomoći je instalirana sa sistemom Office.

Evo kako da pristupite pomoći dok ste van mreže:

  1. U glavnom prozoru programa Microsoft Office programa, pritisnite taster F1 da biste otvorili pomoć.

  2. U meniju Statusa veze koja se nalazi u donjem desnom uglu prozora za pomoć, izaberite stavku Prikaži sadržaj samo sa ovog računara.

    Savet : Kada ste se vratite na mrežu, vratite se na prikaz sadržaja na mreži tako što ćete kliknuti na dugme Prikaži sadržaj sa lokacije Office.com (u Office 2007 opciju je Prikazivanje sadržaja sa lokacije Office Online).

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×