Zašto dobijam poruku „Kontaktiranje servera za informacije“?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada poruka rad sistema Office, kao što su kontaktiranje servera za informacije ili spremate nove Office za vas se može pojaviti dugo vremenski period. To se dešava kada Office kontaktira udaljenoj lokaciji, kao što su datoteke spremište, sa servera e-pošte, štampač ili Internet lokacije. Poruka će ostati otvoren sve vreme Office pokušava da se obratite na udaljenoj lokaciji.

Office poruka: Obraćanje serveru za više informacija

Postoji nekoliko scenarija gde se prikazuje ova poruka ili sličnu poruku. Neke od uobičajenih scenarija uključuju:

Ovo je Najčešći slučaj gde se prikazuje ova polja za poruku. U većini slučajeva, pojavljuje se poruka momentalno i bezbedno možete da zanemarite, ako poruka će ostati dugo vremenski period, možda ćete želeti da biste ispitali popravite instalaciju sistema Office. Da, ali ako vidite poruku redovno, postoje neke korake koje možete da isprobate koji vam mogu pomoći. Samo zavisi od toga da li vidite poruke za nekoliko određene dokumente ili za sve njih.

 • Vidim ovu poruku samo za nekoliko dokumenata

  U ovom slučaju, datoteke koje pokušavate da sačuvate ili otvorite možda izvlače podatke iz drugih izvora koji su takođe uskladišteni na udaljenoj lokaciji. Koji god problem da uzrokuje odlaganje odnosi se i na te povezane izvore.

  Primer: Recimo da pokušavate da pristupite PowerPoint prezentaciju koja sadrži vezu ka podacima u Excel unakrsnu tabelu. Kada otvorite ili sačuvate PowerPoint prezentacije, pokuša da se poveže sa Excel unakrsnu tabelu tako da možete da osvežite podatke. Ako taj unakrsna tabela je premeštena, izbrisana, ili podaci se više ne postoji, videćete poruku dok PowerPoint pokušava da dobije podatke.

  Probajte ovo: Proverite da li dokument sadrži veze koje povlači podataka iz drugih izvora. Ako je tako, Verifikujte da nisu povezane izvore premeštena ili izbrisana.

 • Vidim ovu poruku za sve dokumente

  U ovom slučaju, brzina veze i trenutno opterećenje na mreži mogu da budu faktori koji uzrokuju odlaganje.

  Primer: Povezivanjem i mreže su uobičajene kada radite na javnom mestu. Ako radite sa vaše omiljene kafiću, možda biti povezan sa njihove bežične иvoriљte. Problem je druge osobe možda takođe radi i deljenje istu Internet vezu. To može usporiti na mrežu.

  Probajte ovo: Pogledajte članak saveti i trikovi za najbolje prakse za korišćenje usluge Office 365 na sporoj mreži. Ovaj članak ne samo pruža savete o tome kako se baviti sporoj mreži probleme u različitim Office aplikacijama, ali takođe pruža vam dobar pregled zašto bi vaša mrežna veza spora.

Ovo se može dogoditi zbog oštećenja datoteke ili druge informacije o Office pokušava da biste preuzeli ili oštećenje lokalne instalacije sistema Office. Sličnu poruku može doći ako instalaciju sistema Office je oštećena. Kada se to desi, poruku možete da pročitate spremate nove Office za vas. Dobijanje pomoći popraviti pojedinačne Office aplikaciju.

Ako su odlaganja kada pokušate da se povežete sa štampačem u sistemu Office, za ovu poruku može da se pojavi. Pronađite pomoć za Rešavanje problema sa štampačem.

Ako poruka kaže „Spremate nove Office za vas”, pratite korake u Popravka Office aplikacije.

Takođe Pročitajte ovu diskusiju za druge predloge: „Spremate nove Office za vas” greška.

Outlook će prikazati slične poruke da biste to kada pokušate da se obratite serverom e-pošte da biste preuzeli e-poruke ili priloga. Outlook takođe može prikazati ovu poruku kada pokušate da preuzmete slike iz HTML e-poruke. Pogledajte članak saveti i trikovi za najbolje prakse za korišćenje usluge Office 365 na sporoj mreži. Ovaj članak ne samo pruža savete o tome kako se baviti sporoj mreži probleme u različitim Office aplikacijama, ali takođe pruža vam dobar pregled zašto bi vaša mrežna veza spora.

Okvir poruke se pojavljuje dok Office pokušava da biste preuzeli udaljenim informacijama, ponekad polju poruka će ostati otvoren i nećete moći da biste zatvorili dijalog.

Preuzimanje informacija o udaljenom dolazi u mnogo oblika i veličina, sa spoljnim podacima reference u programu Excel na dozvole izdao okruženje za upravljanje pravima informacije. Neke od ovih udaljene veze možete da kontrolišete kao što su veze konfiguriše iz u okviru aplikacije. Potvrdite izbor u sledećim temama dodatne informacije koje su specifične za aplikaciju.

Aplikacija

Teme pomoći

Excel 2016

Osvežavanje spoljnih podataka za povezivanje u programu Excel 2016 za Windows

Excel 2013

Osvežavanje spoljnih podataka za povezivanje

Povezivanje podataka u drugu radnu svesku sa radnom sveskom

Excel 2010

Kontrolisanje ažuriranja spoljnih referenci (veza)

InfoPath 2010

Pregled podataka za povezivanje

Office 2013

Uvod u spoljne podatke

Zatvorite poruku i aplikacija

Ako ste dosta čekanja i samo želite da biste nastavili šta ste radili, možete da koristite upravljač zadacima da biste zatvorili aplikaciju koja je visio. Zatim možete ponovo da otvorite aplikaciju. Nesačuvane podatke u aplikaciji biće izgubljene.

 1. Na tastaturi pritisnite kombinaciju tastera CTRL + SHIFT + ESC da biste otvorili Upravljač zadacima.

 2. U prozoru upravljač zadacima izaberite aplikaciju koju je trenutno blokirano u radu zbog polja za poruku.

 3. Kliknite na dugme Završi zadatak na dnu dijaloga.

  Aplikacija će verovatno ne zatvorite odmah. Potrebno je vreme da prekid aplikaciju koja je u interakciji sa udaljene lokacije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Zašto dobijam poruku „prestalo se sa radom” kada pokrenem Office 2013 aplikaciju?

Rešavanje problema sa instaliranjem sistema Office pomoću Office 365

Pitajte Office zajednica

Obratite se podršci za Office

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×