Zašto dobijam grešku za Microsoft Office Professional Plus?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Office Professional Plus grešku je na generička poruka o grešci, a uzrok ovu poruku o grešci mogu se razlikovati.

Ponovno pokrenite računar

Jedan način da biste rešili poruku o grešci jeste da ponovo pokrenete računar. Ako ponovo dobijete poruku, obratite se administratoru.

Postavljanje pogrešno sata računara

Drugi razlog da dobijate poruku o grešci generički je da sat na računaru možda pogrešno podešen. Provera sat na računaru da biste se uverili da je prikazuje tačno vreme i datum, ponovo pokrenite računar i pokušajte da biste dovršili instalaciju ili ponovo aktivacije sistema Office.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×