Zašto alatka za isecanje ekrana više ne radi?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kako se razvija softver, ponekad promene tasterske prečice. OneNote je tastersku prečicu za isečke ekrana promenila sa ispravkama na operativni sistem Windows.

Uz Windows 10 kreatora Update, imamo druge promene. Windows + Shift + S i dalje obuhvata ekrana, ali umesto koji prikazuje dijalog za Izbor lokacije u programu OneNote , isečak ekrana se automatski šalje u ostavu tako da možete da ga nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući OneNote.

Ako biste radije da biste videli dijalog "OneNote", kada uzmete isečke ekrana, ovo su neke od opcija za vas.

  • Ako ste na Veb stranicu, izaberite sadržaj koji želite da isečete. Kliknite desnim tasterom miša na izbor i odaberite stavku Pošalji u OneNote.

  • Ako imate verziju programa OneNote, kao što su OneNote 2016 ili 2013, moraćete na ikonu programa OneNote na sistemskoj paleti operativnog sistema Windows. Možete da promenite svrha ikonu tako što ćete postaviti podrazumevanu opciju da biste uhvatili isečak ekrana. Kada ste to uradili, kliknuti na ikonu će prikazati dijalog za Izbor lokacije u programu OneNote . Ne zaboravite, da se tastersku prečicu prikazane Odmah Kopiraj u ostavu.

Savet : Evo brzog Saveta da znate ako ćete videti dijalog. Kada izvršite na isečak ekrana, ako je okvir oko izbor crveno, vaš isečak ekrana će biti poslata odmah u ostavu. Ako okvir oko izbor crna, videćete dijalog za Izbor lokacije u programu OneNote .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×