Zaštita odeljka beležnice pomoću lozinke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste sprečili neovlašćeni pristup beleškama, možete da primenite lozinku da biste odeljka u beležnicama.

 1. Izaberite karticu odeljka na koji želite da postavite lozinku.

 2. U meniju Datoteka izaberite stavku Zaštiti ovaj odeljak lozinkom.

 3. U oknu zadataka Zaštita lozinkom kliknite na dugme Postavi lozinku.

 4. U dijalogu Zaštita lozinkom upišite željenu lozinku u polje Unesite lozinku.

 5. Potvrdite lozinku tako što ćete je upisati u polje Potvrda lozinke, a zatim kliknite na dugme U redu.

Kada u beležnici radite u odeljku zaštićenom lozinkom, on će biti otključan onoliko dugo koliko ste zadali. Radi veće bezbednosti možete da postavite opciju za zaključavanje zaštićenih odeljaka čim izađete iz njih ili kada zatvorite OneNote. Kada je zaštićeni odeljak zaključan, potrebna je ispravna lozinka da biste mogli da ga pregledate i uređujete. Lozinku za odeljke u beležnici možete lako da promenite ili uklonite.

Važno : 

 • Koristite jake lozinke koje kombinuju velika i mala slova, brojeve i simbole. Slabe lozinke ne kombinuju ove elemente. Jaka lozinka: Y6dh!et5. Slaba lozinka: House27. Lozinke treba da sadrže 8 ili više znakova. Bolja je fraza za prolaz od 14 ili više znakova.

 • It is critical that you remember your password. If you forget your password, Microsoft cannot retrieve it. Store the passwords that you write down in a secure place away from the information that they help protect.

Napomena : 

 • U lozinkama se razlikuju mala i velika slova. Proverite da li je taster CAPS LOCK isključen kada prvi put unosite lozinku.

 • Pristup odeljcima sa lozinkama će biti ograničen posle perioda neaktivnosti koji možete da precizirate ili posle izlaska iz programa OneNote.

 • Odeljci zaštićeni lozinkom neće biti obuhvaćeni pretragama beležnice. Da bi neki zaštićeni odeljak bio obuhvaćen pretragom beležnice, morate da ga otključate pre nego što započnete sa pretragom beležaka.

 • Zastavice za obeležavanje koje su korišćene na stranicama unutar zaštićenih odeljaka neće biti obuhvaćene rezimeom zastavica za obeležavanje, osim ako ti odeljci nisu prethodno otključani.

 • Drugi učesnici ne mogu da pristupe odeljcima zaštićenim lozinkom tokom sesije deljenja uživo, čak ni u slučaju da je odeljak otključan tokom sesije. Da biste zaštićeni odeljak uključili u sesiju deljenja uživo, morate da najpre uklonite zaštitu lozinkom za odeljak, a da zatim započnete sesiju deljenja uživo ili joj se pridružite.

 • Audio i video snimci se skladište kao zasebne datoteke u beležnici i na njih ne možete da primenite lozinke.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×