Yammer bezbednost FAQ (Yammer administracije vodič)

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Očuvanje poverljivost i integritet informacija je jedan od najvećih prioriteta Yammer. Yammer duboke kultura bezbednosti održava i koristi iterativno pristup u dizajn i poboljšanje bezbednosti procedure i kontrole. Stalno analiziramo efikasnost naše bezbednosne smernice da biste se uverili da pružamo optimalne zaštite naših klijenata. Obratite se Yammer kontakt za najnovije pregled bezbednosti i osiguranje. Za više detalja, pogledajte Yammer Informacije bezbednosne smernice.

Ovaj članak je deo Vodič za Yammer administratore

Podešavanje mreže Yammer

Upravljanje Yammer korisnika

Praćenje podataka na mreži Yammer

Dodatne funkcije Yammer

Yammer bezbednost FAQ    

Lista za proveru tehničke spremnosti za Yammer

Važno: 

  • Alatke Yammer SSO i Yammer DSync se ukidaju i prestaće da rade posle 1. decembra 2016. Nećete moći da podesite nove konfiguracije koristeći Yammer SSO i DSync posle 1. aprila 2016.

  • Više informacija o ukidanju i načinu prelaza sa Yammer SSO i Yammer DSync, pogledajte Plan za ukidanje alatki Yammer SSO i DSync.

Odeljak 1 – bezbednost

P: ko može da pristupi na Yammer mrežu?

A: samo korisnici sa e-adresu na važeće i verifikovan preduzeća mogu da se pridruže Yammer mreže. Yammer ima funkcionalnost za kreiranje spoljne mreže za saradnju bezbedno sa trećim licima.

P: gde se hostuje podatke?

A: kao od 16 maj 2015, Yammer podataka hostuje u Microsoft upravlja centrima podataka. Informacije o bezbednost, privatnost i usaglašenost u članku Microsoft Cloud infrastrukturu i operacije pregled .

P: Šta je to Yammer izjava o privatnosti? Kako se prema moje podatke?

A: naše smernice za privatnost je javno deljene ovde, kao deo na: Microsoft izjava o privatnosti na mreži usluge.

P: da li deli vaše bezbednosne smernice?

A: Opšte Yammer bezbednost informacija možete pronaći ovde: Yammer izjavu o bezbednosti. Yammer je uključeno u Office 365 centar za pouzdanost.

P: ko ima pristup podacima?

A: samo zaposlene sa legitimne poslovne treba da pristupite korisničkih podataka i sve pristup na approval‐only osnovi. Sve pristup je prijavljen i redovno nadzor.

P: se nalaze podaci šifrovane u pokretu?

A: sve podatke u pokretu u i iz sredine proizvodnje je šifrovana u svakom trenutku. Komunikacija sa Yammer je gotovo HTTPS (TLS 1.2 podržani) bez obzira na korisnika krajnje tačke (Veb, aplikacija za računare, mobilne uređaje, API).

P: Šta je to Yammer arhitektura?

A: yammer arhitektura zavisi od potreba za na Enterprise društvene mreže (ESN). Na ESN je uspešno samo ako korisnici usvoje i učestvuju sa platformom. Kao takve, Yammer architected i razvili na način za podršku za usvajanje i angažman, omogućavajući brzog iteracija tehnologije.

Yammer je skup labavo komponente, povezano sa API-ja. Ovo su razvijene i objavila nezavisno pomoću raznih različite šifre najbolje u razredu i tehnologija. Yammer je na javnom oblaku, SaaS, multitenant arhitektura samo. Koristimo na zasnovanih na podacima, brzo iterating razvoja pristup mere uspeh platforme pomoću ključnih metrika angažovanje krajnjeg korisnika i usvajanje.

P: ko poseduje podatke objavio u mreži Yammer?

O: podaci objavio u slobodan Yammer mrežu je u vlasništvu pojedincima objavljivanjem tih podataka. Svi korisnici su podaci kontrolori za njihov sadržaj. U okviru Yammer Enterprise, preduzeća postaje kontrolor podataka i vlasništva nad svi podaci se prebacuje preduzeća. Yammer je podataka procesor i nema prava za sadržaj i odgovornosti za podatke objavio u okviru Yammer mreže.

Q: da li poštujete act zaštitu podataka u svojoj zemlji?

A: kontrolor podataka odgovornost je da budu usaglašene sa zakonom zaštitu podataka koje utiču na njih. Yammer ima kontrole na mestu da biste olakšali podataka kontrolori (pojedinaca i kompanija) usaglašenost sa njihove zakona zaštitu podataka.

P: smo ili možete da izvršite na on‐site posete nadzora od vaših objekata?

A: Yammer ne dozvoljava klijentima da biste izvršili on‐site revizije. Sa više od 200.000 klijente, ovo je izvodljivo, a takođe je rizik za bezbednost usluge. Nismo će odgovoriti bezbednost otvoreno i transparentno.

P: sprovesti third‐party revizije ili testiranje?

A: testiranje Yammer infrastrukture obavljaju godišnje kao deo Office 365.

P: kako se podaci razdvojeni od drugih korisnika?

A: Yammer je tačno multitenant model. Kao takve klijenata podataka logično razdvojeni sa dosledno kontrole da biste se uverili odvajanje podataka zakupca.

P: mogu li da nametnete Višefaktorne potvrde identiteta?

A: korišćenjem SAML 1.1 - ili 2.0-usaglašen dobavljača identiteta.

Q: koja je razlika između bezbednost na poslovnu društvenu mrežu i Facebook?

A: Yammer mreže je privatna preduzeća. Samo korisnici sa važeći i verifikovan e-adresu za vaše preduzeće mogu da se pridruže Yammer mreže. Yammer je napravljena odozdo kao poslovnu društvenu mrežu sa built‐in bezbednosti na svakom nivou, kao i visok stepen kontrole dostupna, kao i integracija sa sistemima korporativnu bezbednost kao što su aktivnog direktorijuma i jedinstveno prijavljivanje.

Q: koja je razlika između bezbednost Yammer osnovni i Yammer Enterprise?

A: osnovnih bezbednost oba je identičan. Yammer Enterprise donosi više administrativne kontrole i pruža mogućnost da se integriše sa drugim sistemima (npr Active Directory, Active Directory Federation Services, SharePoint, Salesforce).

Detalje administrativne kontrola dostupne u Yammer Enterprise, potražite u članku Enterprise integracije.

P: da li je Yammer prodaje podatke?

O: ne. Yammer ne moj ili prodaju sve korisničkih podataka. Svi podaci pripada klijent (korisnik ili preduzeća, zavisi od Yammer verzija u upotrebi).

P: da li da izvezete moje podatke?

A: Yammer Enterprise omogućava sve poruke, beleške i otpremljene datoteke koji se izvozi, zajedno sa njihove metapodataka. Izvoz podataka možete da uključite sadržaj koji je izbrisan, ako su konfigurisane opciju za meke brisanje podataka za zadržavanje.

Da li je Yammer opisani materijal u O365 centar za pouzdanost.

A: da je. Pogledajte članak Office 365 centar za pouzdanost.

Upravljanje – odeljka 2

P: koje administratorske kontrole su dostupne za pomoć pri upravljanje Yammer?

A: detalje administrativne kontrola dostupne u Yammer Enterprisepotražite Enterprise integracije.

P: kako da upravljam Yammer na mobilnim uređajima?

A: Yammer je dostupan za sve glavne mobilne platforme, uključujući Windows Phone, iPhone, iPad i Android. Korisnici mogu da instaliraju aplikaciju Yammer njihove prodavnici odgovarajućim aplikacija. Yammer nudi sesiju mogućnosti upravljanja tako da korisnik ili administrator mogu završili sesiju sve Yammer na bilo kom uređaju, ukoliko to bude potrebno.

P: kako da upravljam moje korisnike?

A: samo korisnici sa e-adresu na važeće i verifikovan preduzeća mogu da se pridruže Yammer mreže.

U slobodan Yammer mreži, korisnicima možete da pozovete njene kolege sa istom sufiks adresu e-pošte za saradnju. Korisnici takođe mogu obustavljanje drugim korisnicima pristup Yammer mrežu.

U Yammer Enterprise, administratori mogu snabdevanje i uklanjanje korisnika u masovne pomoću .csv datoteke, kao i da se sinhronizuje sa uslugom Active Directory da automatski dodate korisnike koji nisu već na Yammer i uklanjanje korisnika iz Yammer ako im Active Directory nalog je onemogućena ili izbrisane.

Pročitajte članak Masovno ažuriranje korisnika za više informacija na masovno ažuriranje.

Pogledajte članak Plan za Yammer sinhronizacija direktorijuma dodatne informacije o AD sinhronizacije.

Q: koje AD atribute prosleđuju tako što ćete AD sinhronizaciju Yammer?

A: ovde potražite u vodiču za primenu AD sinhronizaciju: Plan za Yammer sinhronizacija direktorijuma.

P: imamo više šuma Active Directory. Može da se sinhronizuju sa svima?

O: da. Alatka za sinhronizaciju može da bude konfigurisan tako da koristite više Active Directory šuma ili domene kao izvora podataka. Pogledajte članak Plan za Yammer sinhronizacija direktorijuma za više detalja.

P: kako korisnicima bez e-adrese možete da pristupite Yammer?

A: Yammer radi sa mnogim velikim organizacijama gde važno je da čujem sve radnika, uključujući i one bez e-adrese. U ovom slučaju, Yammer možete da dodelite ovim korisnicima pristup na osnovu Jedinstveni identifikator.

Odeljak 3 – raspoređivanje

P: mogu da pokrenem pilota ili probnu verziju usluge Yammer?

A: Yammer ima besplatnu ponudu koje treba koristiti da biste pokrenuli sve probne verzije. Ovo je dostupan za svima da se upišete sa svoje poslovne e-pošte na http://about.yammer.com. Na poslovnu društvenu mrežu (ESN) je uspešno samo ako korisnici usvoje i učestvuju sa platformom. Kao takve probnu verziju usluge na ESN bi trebalo da fokusiraju se na korišćenje slučajevima, usvajanje i angažman umesto funkcije.

Da li je Yammer utiču kašnjenje?

A: Yammer je usredsređena na vođenja odlično korisničko iskustvo da biste podstakli usvajanje i angažman platforme, jer mnogo posla je dovršen da biste umanjili efekte kašnjenje. Savetujemo klijente da isprobate Yammer korišćenjem besplatne usluge za procenu performansi za sebe.

P: Šta se događa sadržaja i korisnici kada Yammer mreža je nadogradnju sa besplatno Enterprise?

A: čitav sadržaj ostaje na mestu i svi korisnici će ostati: Yammer besplatni mreža postane Yammer Enterprise mreže, tako da ne migracije. Funkcionalnost za korisnike ostaje isti. Primetite nove smernice urednika, logotip i upotrebe kada administrator stavlja ovo na mestu.

Q: koja je razlika između Basic i Enterprise verzija?

A: Yammer je dostupan kao freemium usluga sa većina funkcija dostupna besplatno da korisnici koji imaju važeću e-adresu iz svoje organizacije. Glavne razlike su:

  • Vlasništva nad podacima:    Korisnici u osnovnu verziju, organizacije na preduzeća.

  • Integracije:    Ograničen pristup API u osnovnu verziju, potpun pristup svim integracije (Yammer App direktorijuma i API-ja) u verziji preduzeća.

  • Administrator:    Korisnici upravljaju njihov sopstveni profil i sadržaj u besplatnu verziju. U enterprise verziji, dva nivoa administrator može da upravljanje korisnicima, konfigurišete na mrežu, nadgledanje i izvoz sadržaja ili Omogućavanje i onemogućavanje neke funkcije. Dostupni su analize, obaveštenja i domena za objedinjavanje.

  • Prilagođavanja:    Nijedno u osnovnu verziju, mogućnost da biste podesili zaglavlja, logotip, i odaberite boju u enterprise verziji.

  • Usaglašenosti:    Ne postoji u osnovnu verziju, izvoz podataka, nadgledanje, ili brisanje administratora u enterprise verziji.

  • Podrška:    Na mreži tehničku podršku u besplatnu verziju, Microsoft podrške, SLA i pristup na Yammer klijent mreže u verziji preduzeća.

P: moje preduzeće više e-pošte SMTP domena moguće objediniti zajedno u jednu mrežu Yammer?

O: da. Podrazumevano, SMTP e-pošte sufiksa imaju sopstvene Yammer mreže. Ovo je na mestu da biste se uverili da ostane podataka unutar na određene organizacije. Međutim, veliki broj velikim organizacijama imate više domena SMTP e-pošte i kao rezultat, više mreža Yammer . U okviru Yammer Enterprise, ove Yammer mreža mogu biti objedinjene zajedno tako da kada se korisnik prijavi, on ulazi u jednom Yammer mrežu za sve njene kolege, bez obzira na to koji je korišćen preduzeća SMTP e-adresu da biste se prijavili.

P: Šta datoteka tipovi možete otpremiti Yammer?

A: ne postoje ograničenja na tipove datoteka koje možete otpremiti.

Q: Zašto vidim različite funkcije, boje ili na drugi raspored od moje kolege?

A: kao deo Yammer razvoja metode, možemo A / B testiranje svim aspektima Yammer i pronalaze pobednici pomoću podataka. Testove se izvršavaju na podskup korisnici preko svih mreža, tako da ove promene se ne pojavljuju na nivou mreže sve dok su testirali i pokrenuta.

P: Šta je vodič za Yammer?

A: Yammer brzog izdanje i iterativno razvoj metode znači da je promena konstante. Stavke trenutno razvija i njihove faze razvoja i testiranje dostupni su ovde: Vodič za Office 365.

Q: koja su ograničenja rešenje (broj korisnika, mrežama, dokumente, prostora za skladištenje, pristup i tako dalje).

A: Yammer je dizajniran kao SaaS, multitenant okruženje sa skale u vidu. Samo ograničenje veličine datoteke koja je. Pojedinačne datoteke ne sme biti veća od 5 GB u Yammer Enterprise (100 MB Yammer besplatno.) Yammer podržava neograničen korisnika, neograničen datoteke, neograničen spoljne mreže i tipovi neograničen dokumenta.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Vodič za Yammer administratore

Yammer centar administracije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×