XY grafikon ne koristi moje vrednosti duž horizontalne (x) ose.

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

  • Ako osa kategorije prikazuje brojeve kao 1, 2, 3, 4 umesto željenih vrednosti, možda ste prilikom kreiranja grafikona izabrali linijski umesto xy grafikona. U dijalogu Tip grafikona (u meniju Grafikon izaberite stavku Tip grafikona), u odeljku Tip grafikona izaberite stavku XY. Ako želite da označivači budu povezani linijama, izaberite jedan od podtipova xy grafikona koji ima liniju.

  • Proverite da li ste na list sa podacima pravilnim redosledom uneli podatke za xy grafikon. Gornji red (ili leva kolona) selekcije podataka predstavlja x grupu, a svaki sledeći red (ili kolona) predstavlja y grupu. Vrednosti x i y bi trebalo uneti i oblikovati kao brojeve, a ne kao tekst.

  • Proverite da li je na x osi prikazan ispravan red ili kolona.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×