Word za Android telefone: Animirani saveti

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Word za Android telefone je besplatno preuzimanje iz prodavnice Google Play. Pošto ga instalirate, pratite ovaj animirani vodič da biste dobili neke brze savete.

Gde se nalaze kartice trake? Kako da nešto uredim?

Dodir prstom na dugme „Prikaži traku“ i „Početak“, nakon čega se pojavljuju kartice „Početak“, „Umetanje“, „Raspored“, „Redigovanje“ i „Prikaz“

Pokušavate da uredite datoteku ili pokušavate da pronađete dugme? Prvo se prijavite i otvorite datoteku. Zatim dodirnite dugme Prikaži traku Dugme „Prikaži traku“ , a zatim dodirnite Početak.

Zatvaranje tastature

Dodir prstom na Android dugme „Nazad“ radi zatvaranja tastature

Da li tastatura prekriva vaš rad? Na telefonu dodirnite dugme Nazad. Imajte na umu da dugme „Nazad“ može izgledati malo drugačije od onog koje je prikazano ovde.

Kucanje nije moguće? Sakrijte traku.

Dodir prstom na dugme „Sakrij traku“ sa desne strane

Ako želite da kucate, prvo sakrijte traku. Savet: Traku možete da sakrijete i pomoću dugmeta telefona Nazad .

Postavljanje kursora

Dodir prstom na dokument, prst dodiruje i uvlači kursor na određeno mesto

Dodirnite bilo gde u tekstu čak i ako to nije ono što želite. Dodirnite i zadržite plavi regulator Regulator kursora i prevucite kursor tačno na mesto koje vam treba.

Izaberite reč ili pasus

Prst dvostruke dodiruje reč, dugme "Prikaži traku", podebljano. Dodir prstom na љkembiжe dodira pasusa i dodiruje Prikaži traku, veličina 12

Dvaput dodirnite reč da biste je izabrali. Za pasus ili red na listi, dodirnite tri puta da biste ga izabrali.

Lakše čitanje i uređivanje

Dodir prstom na dugme neočekivanih, promene u dokumentu prikaz za čitanje režim, dodir prstom na stavku dugme raspored štampanja, dokument prikaza promene se

Dodirnite dugme mobilni prikaz da biste videli prikaz dokumenta koji je optimizovan za telefon. Kada završite, možete da vidite kako da se odštampaju tako što ćete dodirnuti dugme " Raspored štampanja " Dugme „Raspored za štampanje“ .

Ima toga još

Imamo još tri animirana vodiča za Android telefon:

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×