Vraćanje zapisa poslovnog kontakta u prethodno stanje u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena : Informacije u ovoj temi se odnosi na Business Contact Manager za Outlook stavke samo.

Možete da TE000129571 izbrisane zapis o poslovnom kontaktu tako što ćete ga prevući iz fascikle " Izbrisane stavke " fascikli Poslovnih kontakata . Vraćanje izbrisanih zapisa poslovnog kontakta, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook vraća sve informacije o zapis , uključujući i stavke istorije koji su povezani sa njim.

Napomena : Fasciklu " Izbrisane stavke " skladišti izbrisanih stavki dok je ne ispraznite. Međutim, fasciklu " Izbrisane stavke " neće sačuvati povezane stavke koje su izbrisane nezavisno od zapisa poslovnog kontakta, uključujući stavke istorije komunikacije. Nakon što vlasnik baze podatakaima isprazni fasciklu " Izbrisane stavke ", sve stavke koje su u fascikli se trajno briše. Međutim, ako postoje stavke povezane sa zapisima na drugom mestu kao datoteke ili Outlook zakazane obaveze, zadatke ili e-poruke, oni mogu biti pristupa i, ako želite, povezati sa drugim zapisima. Evidencije telefonskog poziva i poslovne beleške su posebni slučajevi i postoje samo ako su povezane sa zapisima. Stoga, kada su povezane zapise se trajno briše, ove stavke nije moguće vratiti u prethodno stanje.

Vraćanje zapisa poslovnog kontakta u prethodno stanje iz fascikle Izbrisane stavke

  1. U meniju Izaberite izaberite Listu fascikli, a zatim otvorite Okno za navigaciju.

  2. Kliknite na znak plus pored fascikle Menadžer za poslovne kontakte da biste je proširili, a zatim izaberite stavku Izbrisane stavke.

  3. Na listi Izbrisane stavke kliknite na poslovni kontaktkoji želite da vratite u prethodno stanje, a zatim ga prevucite u fasciklu Poslovni kontakti u oknu Lista fascikli.

    Da biste vratili nekoliko izbrisane poslovnih kontakata, na listi Izbrisane stavke pritisnite i držite pritisnut taster CTRL i izaberite svaki izbrisane poslovnog kontakta. Prevucite izabrane stavke u fascikli " Poslovni kontakti " u polju liste fascikli.

    Napomena : U fascikli Izbrisane stavke ne prikazuju se kao zasebne stavke zapisi i stavke istorije koji su povezani sa izbrisanim zapisom poslovnog kontakta.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×