Vraćanje zapisa naloga u prethodno stanje u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da TE000129571 izbrisane podaci o kontaktu tako što ćete je prevući iz fascikle " Izbrisane stavke " u fasciklu " Nalozi ". Vraćanje izbrisane zapis naloga, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook vraća sve informacije o zapisu, uključujući i stavke istorije koje su povezane sa njim.

Napomena : Fasciklu " Izbrisane stavke " skladišti izbrisanih stavki dok je ne ispraznite. Međutim, fasciklu " Izbrisane stavke " neće sačuvati povezane stavke koje su izbrisane nezavisno od na kontakt, uključujući i stavke istorije. Nakon što vlasnik baze podatakaima isprazni fasciklu " Izbrisane stavke ", sve stavke koje su u fascikli se trajno briše. Međutim, ako postoje stavke povezane sa zapisima na drugom mestu kao datoteke ili Outlook zakazane obaveze, zadatke ili e-poruke, oni mogu biti pristupa i, ako želite, povezati sa drugim zapisima. Evidencije telefonskog poziva i poslovne beleške su posebni slučajevi i postoje samo ako su povezane sa zapisima. Stoga, kada su povezane zapise se trajno briše, ove stavke nije moguće vratiti u prethodno stanje.

Vraćanje zapisa naloga u prethodno stanje iz fascikle Izbrisane stavke

  1. U meniju Izaberite izaberite Listu fascikli, a zatim otvorite Okno za navigaciju.

  2. Kliknite na znak plus pored stabla fascikle Menadžer za poslovne kontakte da biste ga proširili, a zatim kliknite na fasciklu Izbrisane stavke.

  3. Iz liste Izbrisane stavke izaberite nalog koji želite da vratite u prethodno stanje, a zatim ga prevucite u fasciklu Nalozi u oknu Lista fascikli.

    Napomena : Stavke iz istorije i zapisi koji su povezani sa izbrisanim zapisom naloga neće se pojaviti kao zasebne stavke u fascikli Izbrisane stavke.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×