Vraćanje u prethodno stanje zapisa u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Zato što fasciklu " Izbrisane stavke " skladišti izbrisane stavke dok je ne ispraznite, možete da TE000129571 izbrisane zapise tako što ćete ih prevući iz fascikle " Izbrisane stavke " na originalnu fasciklu.

Na primer, da biste vratili izbrisanu zapisa poslovnog kontakta, prevucite ga u fasciklu za Poslovne kontakte . Sve informacije o zapis , uključujući i stavke istorije koji su povezani sa njim, su u prethodno stanje zajedno sa zapis.

Napomena : Ne možete da prevučete zapisa iz fascikle "Izbrisane stavke" Upravljanje kontaktima, prodaja, Marketing ili upravljanje projektima radnim prostorima.

Premeštanje zapis iz fascikle "Izbrisane stavke"

 1. U oknu za navigaciju kliknite na dugme Business Contact Manager.

  dugme "poslovni kontakt upravljač" u oknu za navigaciju

 2. U okviru Programa Business Contact Manager izaberite stavku Izbrisane stavke.

 3. Uradite nešto od sledećeg:

  • Kliknite na stavku koju želite da vratite u prethodno stanje, a zatim na traci, u grupi Uređivanje izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje.

   Kako da izaberem više zapisa?

   Da biste izabrali susedne zapise, pritisnite taster SHIFT i izaberite prvi i poslednji zapis grupe koju želite da dodate. Da biste izabrali nesusedne zapise, pritisnite taster CTRL i izaberite pojedinačne zapise. Da biste izabrali sve zapise, kliknite na jedan i pritisnite kombinaciju tastera CTRL+A.

  • Prevucite stavku na originalne tip zapisa fascikle u okviru Poslovnih zapisa.

   Na primer, prevucite naloga u fasciklu Nalozi .

   Savet : Kliknite dvaput na fasciklu Poslovnih zapisa da biste ga razvili.

   Napomena : Stavke istorije komunikacije koje su povezane sa izbrisanim zapisom ne pojavljuju se kao zasebne stavke u fascikli " Izbrisane stavke " osim ako ste izbrisali samu stavku.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×