Vraćanje u prethodno stanje na listi izbrisane distribucije

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Slučajno brisanje liste distribucije je uobičajenih problema. Za Brisanje dugme Dugme „Izbriši“ , upadljivo prikazana, briše čitavu listu, ne samo jedno ime.

Napomena: Nema poruke upozorenja kada pritisnete dugme Izbriši . Naš tim za razvoj softvera svesni ovaj problem i je u obzir rešenje za sledeću izdanje proizvoda.

Kada izbrišu, jedini način da biste oporavili liste je iz fascikle " Izbrisane stavke ", kao i sve druge izbrisane stavke. Ako koristite kućnu ili ličnu naloga, na listi će biti trajno izbrisana kada ispraznite fasciklu " Izbrisane stavke " ili kada zatvorite Outlook. Ako koristite Microsoft Exchange nalog, a fasciklu " Izbrisane stavke " je ispražnjena, postoji dodatne opcije za oporavak opisana ispod.

Spasavanje liste distribucije

Ako slučajno izbrišete liste distribucije, idite direktno u fasciklu " Izbrisane stavke "; liste distribucije i dalje trebalo bi da postoji. Zadržavanje zavisi od toga kako je podešen vaš nalog e-pošte programa Outlook. Ako koristite kućne ili lične naloga, na listi će biti trajno izbrisana kada ispraznite fasciklu " Izbrisane stavke " ili kada zatvorite Outlook.

 1. U Okno za navigaciju, izaberite stavku Izbrisane stavke.

 2. Pronađite listu distribucije i prevucite je na dugme " Kontakti " na dnu okna za navigaciju.

  Napomene: 

  • Ova procedura dodaje listi distribucije na glavne (podrazumevano) fasciklu sa kontaktima.

  • Lista distribucije može da bude navedena prema datuma koji je kreiran; u tom slučaju, pomerajte se kroz izbrisane stavke.

Spasavanje liste distribucije kada je ispražnjena fasciklu "Izbrisane stavke"

Ako koristite Microsoft Exchange Server 2007, Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2000 nalog, Microsoft Office Outlook 2007 pruža način da oporavite stavke kada izbrišete ih trajno, čak i kad isprazni fasciklu " Izbrisane stavke ".

Napomena: Exchange administrator određuje vreme zadržavanja stavki koje su trajno izbrisane sa servera na kojem je pokrenut Exchange. Kada to vreme istekne, nije moguće oporaviti izbrisane stavke.

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Spasi izbrisane stavke u fascikli " Izbrisane stavke ".

  Opcija za spasavanje izbrisanih stavki

  Komanda " Spasi izbrisane stavke " nedostaje

  Da bi se ova komanda pojavila, morate koristiti Exchange nalog. Ako koristite Exchange nalog, a komanda nije prikazana, obratite se Exchange administratoru.

 2. Pronađite liste distribucije, a zatim kliknite na dugme Spasi izabrane stavke Slika dugmeta .

  Napomena: Stavku koja nije prikazana u dijalogu Spasi izbrisane stavke ne možete vratiti u prethodno stanje.

 3. Na listi glavnom poruka prevucite liste distribucije dugme " Kontakti " na dnu okna za navigaciju.

  Napomene: 

  • Ova procedura dodaje listi distribucije na glavne (podrazumevano) fasciklu sa kontaktima.

  • Lista distribucije može da bude navedena prema datuma koji je kreiran; u tom slučaju, pomerajte se kroz izbrisane stavke.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×